Cz34 İnek sütü alerji yapıyormuş ne sütü tüketicez biz organik tüketmeyip bir fikriniz var mı doktorunuzla konuştunuzmu hiç önemliymiş süt içmek ?
Mormenekse Cz34 ay bende takipteyim ben inek sütü içiyorum yoğurt yapıyorum bide içmelik ayırıyorum ama öğrenmek isterim
Selinsu Cz34 açık sütte iciyorum market sütude. Bi zarari olucağını düşünmüyorum cok pimpiriklenmemek gerekiyor
aysenur4 Selinsu kesinlikle katılıyprum market sütüni çiğ içemiyorum ben ısıtmam lazım soguk içemiyorum yaniii abartmanın anlamı yok saçmalıyo millet artık
Sueda29 Bn inek sütünden tiksindim market sütünü içebiliorm küçük paketlerden bi faydası olurmu bilmiorm .yogurtta yiyemiorm beyaz peynir yiyebiliorm
Sueda29 Cz34 yogurt tan niyeyse çok huylandm oysaki çok severdim beyaz peynir umarım yogurdun yerine geçiyodur
Cz34 Sueda29 Benim taze inek süt içme imkanım oluyor ama neden marketten alıyım ozaman öldürüyorlar o sütü vitamin falan yok hiç birinde bilmiyorum bir doktorla konuşucam ama gitmeme daha var doktorada 🤦🏻♀️
Bayanngamzeli Açık süt alerji yapar. Doktorum pastörize süt icmemi söyledi. Ben süt sevmediğim halde bebeğim icin içiyorum