BirsenDeniz Semaomer 12 haftaya kadar alttan günde 3 defa fitil olarak kullandım içince kötü yapıyormuş galiba eğer öyleyse doktorunuza söyleyin uygun görürse fitil olarak kullanırsınız
0114 Ben kullanıyorum 10. Haftadan beri 12+3 oldum şimdi yarin kontrolüm var inşallah bıraktırır inanılmaz derecede uyku ve bas dönmesi yapıyor bende
Semaomer 0114 inşallah canım bende de bas dönmesi yapıyor basim agriyor uykum geliyor 8 haftalıktan beri içiyorum şimdi 11+4
[silindi] BirsenDeniz bir şey sorabilir miyim fitil olarak kullandığınızda gece takıyoruz ya hani sabah kalktığımda biraz hareket ettiğimde fitil akıyor beyaz şeklinde içerde eriyor ya.Bu sizede oluyor mu fitili koydunuzda hiç akma olmuyor mu
BirsenDeniz [silindi] oluyordu içerde eridiği için hatta sormuştum bende doktora o zaman sorun değil yani ama yerleştirince hemen kalkmayın ayağa
AyeGlKarabulut bende kullanıyorum ama fitil olarak kese dışı kanama gördü dr bende olmadı iki haftaya bir gidiyorm dr ama hala duruyo ve kullanıyorum üçüncü haftam bu kullanmaya başlayalı
[silindi] BirsenDeniz yok ben uyuyacağım zaman kullanıyorum sabaha kadar da arada tuvalete kalkıyorum o kadar. Ama ister istemez az da olsa eridiği için galiba akıyor az da olsa
[silindi] Semaomer bana da alttan dedi gerçi bana içim rahat etsin diye verdi ben biraz evhamlıyım ağızdan alırsam yan etkilerini kaldıramam okula gidiyorum biraz tempolu hayatım var. İnşallah böyle de işe yarıyordur ya
DenizGn Haftamda hafif kanamayla başladım bebeğin eşi biraz aşağıdaymış şu an 15 haftadayım doktor önlem amaçlı bi süre daha kullanıcaksın bebeğe hiç bi zararı yok dedi ayrıca pruluton iğnede vuruldum haftada 1 kere 1 ay boyunca rabbim şifa versin.. doktorunuzun önerilerine uyun rabbim evlatlarımızı bağışlasın