Habibeasel Ben 29 haftalık hamileyim saat 3 ten beri sancılarım oluyor belden ve karın bölgesinde adet sancıları gibi gelip gidiyor bu haftalarda normal mi bilgi verir misiniz?
nefesimsiniz Habibeasel ne kadar sıklıkla oluyor? her gün okuyor mu? yalancı sancılar olabilir. erken doğum riskide olabilir. kuzenimin 30 haftalıkken sancıları başladı doktor gittiğinde 2 cm açılmasınvardı. ilaçlarla 38 kadar tuttular
Habibeasel lilayda özel konuştum nstye bağlayalım dedi normal mi sancılar yoksa erken Doğum belirtisini yada yalancı sancıları mı
Ftsss Çok zayıf hamile kaldıysan oda yapar ben 50 kiloyla hamile kaldım bende 29 haftalık hamileyim bel ağrımda var karın ağrımda karnın büyüyor çok normal dedi doktor ayrıca kızsa bele vurması çok normal uzan ve ayaklarını yükseğe kaldır rahatlarsın
Habibeasel Ftsss 48 kilo ile hamile kaldım olabilir canım karın büyüyor belde ağrı oluyor ama herzaman olmuyor ağrı
Ftsss Habibeasel o zaman çok normal vücut birden kilo alınca özellikle bu 28 29 haftalar beni bitirdi zaten sağlıkla gelsin de kuzucuklar napalım 🥰