tugbadm Tugbayucesoy canım aynıyız normal olması için bişeyler yapamaya başladın mı önerdiğin bişey varmı sanki benimki 40 geçecek hala gelmeyecek gibi hissediyorum
Tugbayucesoy tugbadm hurma yiyorum bazen başka da hiç bişey yapmaya başlamadım beni ki de doğmayacak karnim sertleşmeDi bile bide herkes karnın çok küçük diyor bakalım artık hayırlısı inşallah kolayca doğuruuz canım
Sevilay_dvc ES19 banada 1 hafta dedi 35 +4 um 34 cikiyo dedi kotu bisey mi bilmiyorum ben bi sorun yapar mi 😥
ES19 Sevilay_dvc benim dokrorum sorun olarak görmedi canım bol bol kırmızı et ye dedi haftada bir takip edecek onun dışında bir şey demedi inşaallah bir problem yaşamayız 🙏
MutluB Melike60 bizim de nasipse 27 Aralık gözüküyor. Bel ağrısı arada kaşıklara giren ağrı karnımda sertleşiyor arada. Bebiş hareketleri azalmış gibi hissediyorum bazı günler yeri daraldığı için sanırım sizde de öyle mi ?
Sultan_ MutluB benımde 27 aralık gözüküyor Doğum aynı şikayetler bende de var Rabbim yardımcımız olsun kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin 🌺
MutluB Minisveannesi bizde 34.hafta içindeyiz canım bebiş hareketleri ne durumda bizim nst ve ultrasonda herşey normal ama bazı günler sabah akşam şiddetli hissettiğimde bazı günler sadece akşam şiddetli hissediyorum mesela
Minisveannesi MutluB aynı bende de oyle canım bazen gunduzlerı hıssedemedıgım oluyor ama aksamları cok sıddetlı hıssedıyorum. Ultrason ve nst bızımde normal dogum yaklastıgı ıcın hareket edeceek yerlerı kalmadı ona baglıyorum ben
Kocerirem Haticesaglam vallahi bende dün ilk defa yüzünü görünce doğurup kucağıma almışım gibi sevindim ağladım inşallah sende görürsün canım 🥰
Haticesaglam Kocerirem ay inşAllah canım çok hevesle gidiyorum ama yok nazlı çıktı bizimki göstermiyo yüzünü 😄
Sultan_ zehraezgi valla çok haklısın yılın son günleri resmen 😂 Nüfusa Ocak'ta kaydedicem İNŞALLAH ama gerçi artık kabul edilmiyor gününü yazıyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum 🤔 1 yıl kayıp resmen
Deletedmom0065 Ozlemsel84 eşimin yeğeni de aralik dogumlu o da aynii anlattiginiz gibi bir cocukk🙈 allah size bagislasin ikisinide 💓 saglikli olsunlar yeter
Ozlemsel84 Deletedmom0065 Kesinlikle rabbim sağlık uzun ömür versin hepimizin evlatlarına ❤ hayırlı doğumlar herkeze
zshin Tugbayucesoy maşallah Allah sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin benim de 2700 acaba az mı diye düşünüyorum
Tugbayucesoy zshin yok kız sağlıklı olsunlar da doğurması kolay olur ben de daha kilo alsın istemiyorum
sahra28 mrblar bugün kontrole gittim. 3 kilo olmuş minnosum bu arada 37 haftaligim haftaya çatı muayenesi var ve çok.korkuyorum
Nur_elif Leyla9292 bende istanbuldayım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebişlerimize canım ☺️
tugbadm Tugbayucesoy inşş canım bende bugün başladım hurmaya ama hiç bir belirti yok benim sertleşiyor bişey çıkmıyor
zshin Tugbayucesoy amin inşallah bende biraz daha alsın istiyorum Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize