Kocerirem Melike60 ay benimde 24 Aralık gözüken tarih ama aynı şikayetleri yaşıyoruz. Gece lavaboya kalkarken yataktan zor kalkıyorum idrar torbam patlıcak gibi oluyor 😂 bugün kontrole gittim 23 haftadan beri yüzünü göremediğimiz kızımız ilk defa yüzünü gösterdi 😂
Haticesaglam Kocerirem benim de 24 aralık. Ben de hala kızımın yüzünü hiç göremedim haftaya kontrolüm var umarım bu defa görebilirim 😄
Hanzadeilknur Aynı durumları yaşıyoruz ilk doğum tarihi 7 aralık son doğum tarihi 25 Aralık inş bir 2 hafta içinde kolaylıkla doğururım kızımı bekliyoruz artık ayrıca şuan 36+3 m
abcd1234 36/5 oldum dün.dönmek, yatmak, kalkmak sıkıntı.ayakkabımı giyemiyorum, nefes almakta zorlanıyorım.kilosu normal dedi.2900 olmuş.
G_49 Melike60 benimde 26 Aralık dedıgın belırtıler bende de cok oluyor ama en cok nefes alıp vermekte cok zorlanıyorum
juliya Melike60 ayni durum bendede arti mide eksimeleri. geceler sık sık idrar uyuyamamak of daha neler karnimsa basketbol topu gibi sert
Deletedmom0065 Melike60 bende 36+4 deyim insallah 12 aralikta gelecek ama ben sirt ustu yatarken problem yasamiyorum cok rahat ediyorum neden acaba kimse yatamiyor sirt ustu
Berrinsoygazi Deletedmom0065 benimde en rahat ettiğim Sırt üstü yatmak resmen belim kendine geliyor 😬 sonra düzeliyorum zararlıymış diye 😁
Deletedmom0065 Ozlemsel84 bende 36+4 um bana da 12 aralik verdiler günü🙃 aralik dogumlu oglunuz nasil huyu sakin uslu bir bebek miydi:)
Ozlemsel84 Deletedmom0065 😊canım gayet usluydu bana hiç sorun yaşatmadı çok şükür ama şuan 10 yaşında özgüveni tavan yapmış bir adam oldu büyüdükçe çektiriyor okulun yaramazı bi okadarda sevdiriyor kendini ama duygusal ve hırslı duyarlı ama Işte aralıkta doğduğu için mi yoksa huyundan mı bilemedim büyükçe değişti
Sevilay_dvc Deletedmom0065 karın cevresinde haftasi geri cikiyo amniyon sividada azalma var gelisim geriliği başlamış dediler 😒
Jukekam Haticesaglam sanırım doğum sancılarım başladı 38+1 bazen 10 dk bir bazen 20 dk bir yaklaşık olarak bir dk sürüyor nişan su vs gelmedi inşallah doğum sancısıdır ve bu gün hayırlısı ile doğururum 🙏
Kocerirem Haticesaglam vallahi bende dün ilk defa yüzünü görünce doğurup kucağıma almışım gibi sevindim ağladım inşallah sende görürsün canım 🥰
Sultan_ Bizde şuan 35+6 yız geçen hafta 2460 gr kilomuz benimde ilk gebeliğim ağrılar var yatsam bi türlü yatmasam bi türlü durumdayım resmen Çarşamba nst ye bakılacak randevum var bakalım 🤔 hadi hayırlısı Rabbim hepimize hayırlı kolay bir şekilde doğumlar nasip etsin İNŞALLAH 👐🏼🌺
Sultan_ Bizimde son günümüz 27 Aralık'ta ama bakalım tabi belli olmaz ben o kadar süreceğini sanmıyorum 😃
Guligul Melike60 25 araliklar ne kdr cok kisiyiz 😊 boyle gorunce seviniyorum. Bakalim hangimizden dogum sirasi baslayacak.. ayni sikayetleri ben de yasiyorum. Kasik bel cati agrilari, surekli tuvalet.. insallah hayirlisiyla 40 haftayi doldururuz 👍
Jukekam Kuzular nişanımda geldi yurt dışında yaşıyorum eşim ve oğlum dışında kimsem yok oğlum 2.5 yaşında yatıyor şimdi babasıda işte lütfen dua edermisiniz
Nur_Nur Jukekam Allah kolaylıklar versin canım Kendini yalnız hissetme Allah bizimle beraber Yaradılış şeklimiz doğuma ayarlı zaten, inşallah bir sıkıntı olmadan alırsın kucağına... Kavuşmaya az kaldi 😇😍
Sultan_ zehraezgi valla çok haklısın yılın son günleri resmen 😂 Nüfusa Ocak'ta kaydedicem İNŞALLAH ama gerçi artık kabul edilmiyor gününü yazıyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum 🤔 1 yıl kayıp resmen