Minisveannesi Hanımlar 34+1 gunluk hamıleyım gobek delıgıme elimi değemiyorum cok ama cok acıyor evham yaptım anormal bır durum olabılırmı dıye 😔
Deletedmom0026 Minisveannesi yok canim benimde ole hatta oynarken icini hafif cikardim mosmor olmustu.
Leyla9292 Minisveannesi benimde oluyordu doktor göbek genişlediği için büyüdüğü için ağrı oluyor dedi.birde ben sadece göbekten kilo alıyorum.
Deletedmom0026 Minisveannesi ay yok bugun farkettim ama acimasi icin normal diyorlar. Morluguda sanirim icerde idi disari dogru cikti ya o sebeple olabilir
Minisveannesi Leyla9292 bende sadece gobekten kılo aldım ama oturus kalkısı engelliyor o agrı. 2.gebelıgım ılkınde hıc boyle bır sıkıntı yasamamıstım o yüzden evham yaptım
MehtapSevim Ya bende başka bir şey soracam göbek deliği temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben 27.haftamdayım dokunmaya korkuyorum içine, oynadığım an psikolojik olarak mı bilmiyorum karnım ağrıyor 😅🤦🏻♀️
Leyla9292 Minisveannesi bende ılkinde daha çok yaşamıştım şimdi üçüncüye hamileyim ilk i gibi değil açıldı sanırım iyice..