nazsimaova Sldmrt 24 haftaya kadar elenatal 1 kullandim daha sonra regenesis max verdi doktorum onu kullanıyom progestan vegaferon monovit bunlari kullaniom 26+6 olduk kizcemle
Merve_kucuk Sldmrt 4-5 haftalıkken folidoce diye hap verdi. 8 haftalıkken gyna ferro sanol verdi. 16+5 günlüğüm şimdide regenesis max kullanıyorum
Sldmrt nazsimaova bana folbiol dedi onu kullanıyorum. Kan testlerimde de biraz kansızlık çıktı acaba ne verir merak ediyorum
Sakire Sldmrt folbiol ilacını bırakın. Günlük almamız gereken folik asit oranının kat kat üzerinde. Araştırın derim
Merve_kucuk Sldmrt Bilmiyorum ki. Sürekli bi doktora gidemiyorum malesef. Hangisini randevu alabilirsem ona gidiyorum belki o yüzdendir diye düşünüyorum.
Mervemm Melisyasar vitamin degil mi kiz o bende kullandim hamilr kalmadan 3 ay once basladim ama hatta 1 kutu hala vardi geçen attim
Melisyasar Sldmrt 3 ay geçtikten sonra kan değerlerine göre veriyor galiba diye biliyorum henüz 1 aylığınm😊 hamile kalmadan öncede içiyordum smdi halen devam kasılmalara filan iyi geldi ilac
Merve_kucuk Esarikay Bu regenesis max sizin ağzınızda da değişik bi tat bırakıyor mu ? Yuttuktan biraz sonra beni çok rahatsız ediyor tadı. Omega hapı olduğu için mi acaba
Fndktgc0325 Doktorumun önerisiyle Ocean mummy aldım ben bugün, balık yağı katkısı filan var içinde, decavit yerine bunu kullansan daha iyi dedi, hem emzirirken de kullanınca çok zinde tutuyormuş insanı. 10+3 olduk bugün, başka kullanan var mı acaba?
Ask_H Sldmrt ferrum ve vinalac kullanıyorum daha önce sadece vinalac folic asit ve bir çok vitamin var içinde 17 haftalık olduk sanırım doğuma kadar böyle
Mervemm Mordeytoli bende aynisi kullanıyorum ama folikasit birakali 1 ay oldu suan elenetal 1 kullanıyorum