Eslifdenizc 31+3 üm çok heyecanlıyım yoğun tekme altındayım 😄 sizde durumlar nasıl kaç kilo aldınız mesela sohbet edelim 🥰
Aturkk Eslifdenizc 31+5 bizde bende yoğun tekmelerle geciyorum ve sanki zaman durdu gecmek bilmiyor😏 ben 13 kilo aldım 😭 siz??
Mrsde05 Eslifdenizc bizde 31+3 üz yoğun tekmeler bizde de var birde alt bölgemde çok agrım oluyor özellikle bu hafta da oldu bakalım hafta sonu kontrolümüz var 🥰
ayseenur 32+4 gerçekten çok hareketli canımı yakıyor neredeyse 🙄 ama tabiki heyecanlanıyorum ve dokunmaya çalışıyorum 😍
Eslifdenizc Mrsde05 benimde ağrım oluyo özellikle kasıklarımda geçen hafta doktora sordum normal daha da çok olucak dedi 😄 bide göğsümün altları çok ağrıyo karnım büyüdüğü içinmiş
Mrsde05 Eslifdenizc aynı cevabı bende aldım 😂 ve bu haftaya kadar çatlağım yoktu iki gün önce çatlaklarımda oluşmaya başlamış hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🥰🥰
Eslifdenizc Mrsde05 çatlak için muhteşem bir tarif öğrendim denedim aşırı memnunum . Yarım limonu karnonata bulayıp çatlak olan bölgeye sürüyoruz 5 dakka üç kere yaptım daha rengi çok açıldı 🥰🥰
Dilara_x27 15 kilo aldım 🤣 ama 45 le başladik yola 😍 32+2 oldu ve Cook sıkıldım hemen vakit geçsin istiyorum 🤦🐣
Eslifdenizc Menekseduru ikinci ne güzel ben neler olcak diye meraktan ölcem en azından sen tecrübelisin 🥰🥰
Tugbardm Eslifdenizc canım bende 30+3 ama bizim bebiş bir hafta öndeydi en son randevuda. Bende 10 kilo aldım bu hafta itibarıyla malesef 63 tüm 73 oldum allahtan boyum uzunda belli etmiyorum çok
mehtap5506 30+2 ikiz 😊 13 kilo aldım malesef😒 Grip,boğaz ağrısı yaşıyorum.İyileşmek için ne yapabilirim
Sccr37 Bende 31+1 olucam bir saat sonra 😊 oglusum geceleri cok hareketleniyor. Bende 11 kili aldim boyum kisa ama hic kilo almis gibi degilim. Kimseciklerde fark etmiyor kilo aldigimi. Nereye gidiyor bu kilolar acaba 😂