Sehnazzzzz_25 8 aylık hamileyim acayip uyuyorum ozellık le gunduz uykusu çok tatlı gelıyo akşamda rahat uyuyamıyorum sz ne durumdasınız
Yagmurcoglu Sehnazzzzz_25 gece gündüz hiç farketmiyor kafamı koyduğum her zaman uyurum. 😍 sadece sabahları 7 de uyanırım süt içer yine uyurum. Yaşasın uyumak 😍
filiz08 Sehnazzzzz_25 ne güzel bende 33+2 deyim ama uyuyamıyorum.Hele gece ne yana yatsam illa bi yerim ağrıyo.Şimdi mesela midem yanıyo çok sabahlatır kesin .
gurcem Sirin_beyza al benden de o kadar valla.Hıc uyumadım uyuyamadım hamıleler uyurmjs yok uykusu gelırmıs ben doguracam uykuya hasret kaldım.Eskıden ne guzel uyurdum öğlene kadar sımdı 6da uyanıyorum 6ya kadarda gece on defa kalkıp telefonla oynuyorum
Sehnazzzzz_25 gurcem akşam uyku yok oraya don buraya don tabı donebılsen rahatca oda ayrı Bı konu 🤣🤣🤣🤣
gurcem Sehnazzzzz_25 saga dönerken tuvaletim gelıyor sola donerken tuvaletim geliyor, her dönmemde şiddetli ağrımda cabası
Dbg Yaa bende 33+1im bu hafta başladı sürekli yatmak istiyorum ama geceleri uyuyamıyorum. Başlarda da çok uykum geliyordu geçmişti ne güzel siz şimdi resmen beni tarif etmişsiniz acaba normal mi bu yoksa depresyona mı girdim diyodum 🙈
nazliiecemm Sehnazzzzz_25 33+5im 30 lu haftalara girdiğimizden beri hiç gece uykusu uyuyamadım hep sabaha karşı uyuya kaldım bizimki geceleri uyumuyo e haliyle benide uyutmuyo 😂 hareketleri sertleştiğinden beri azıcık canımı acıtmıyo değil ama olsun şükür ne yapalım🙏😊😂
filiz08 nazliiecemm ben zaten uykuya hasretim 🙈🙈🙈bu üçüncü çocuk.İkisini 21 ay enzirdim gecem gündüzüm kalmamıştı ancak tamam bitti kızım 4. Yaşını bitirdi derken hoooppp tekrar uykular haram modu.En azından hamileyken uyuyabileydim iyiyydi
filiz08 nazliiecemm tadını çıkar.Tabiki güzel şeyleri yok mu çok var...Ama anneler bi yerde bitiyorlar bende eridiğimi hissediyorum.Bi gülüşleri yetiyo gerçi🙏
Denizincani Sehnazzzzz_25 33. Haftamdayim en hassas noktasi uyku olan biri olarak yaziyorum uykusuzluktan geberiyorum resmen ne gece ne gunduz uyuyamiyorum uyusamda soyle derin bi uyku cekemiyorum esime catiyorum uykusuzluk bas agrsi we agresflik yapiyor cok tahammulsuzlestim bebek dogduktan sonra zaten uyuyamycm bu beni daha da cildirtiyor uykuya hasret kaldim yemin ederim
nazliiecemm filiz08 Güzel şeyler hep yormaz mı zaten 😊 Allaha şükürler olsun ki aratmadan verdi olmayanlarada nasip etsin o herşeye değer gülüşü🙏