Ayse1608 Bugün doktora gittim 8 haftalığım karından kalp atışını duymak için doktor duyamadı ultrasona yönlendirdi oradaki doktor duymak için çok baskı yaptı 😕 bir zararı olur mu?
Tutku Ayse1608 hayır merak etme hiç birşey olmaz 😊 sonlara doğru kasıklarına çok bastırdığı oluyo. Hatta bazende bebeğin pozisyonu değişsin diye bi kaç kere vurdukları onu sıkıştırdıkları oluyo. İçin rahat olsun 😊
Tugraninannesi Ayse1608 benim bebiş ultrason da kendini göstermiyordu ben illa yüzünü göreyim diye dr banada bastırmıştı çok şükür bişey olmadı riskli olsa yapmazlar zaten
ElifGK Çok küçük oldugu icin oyle yapiyor bende de yapiyodu şükür bi sikinti olmadi simdi 12 haftaligiz bastrmadan bakiyo simdide
Ayse1608 Tutku ElifGK Eve geldim lavaboya gittiğimde toplu iğne başı kadar pembe akıntı vardı peçetede onun üstüne olunca içime kurt düştü 🤔 teşekkür ederim 😘
Gokce222 Merhaba Ayse hanımın yaşadığını bugün ben de yaşadım. 6 haftalık hamileyim. Ultrasondaçok bastırdı doktor görebilmek için sanırım. Eve gelince çok az bi pembemsi leke geldi. Endişelenecek bir şey değildir inşallah