Gamzem_12y 32.haftam kızlar az önce mememi sıktm baktım turuncumsu süt geldi çok mutlu oldum umarım doğum yapnca da çok olur sütüm😊
Zehra321 Gamzem_12y Sıkıp o sütü getirmek doğru değil diye biliyorum çok bilgim olmamak ile birlikte..
Oyku10- Gamzem_12y evet doğru değil diye biliyorum ben ilk gelen süt bebeğin ilk aşısıdır ve bebeği birçok hastalıktan korur
Misskokulumm Gamzem_12y sıkma kuzum bebişine sakla o ilk süt çok değerli booolll sütün olur inşallah 😘😘
Dilan3eymenn Gamzem_12y sıkma aynen ilk emisine sakla çünkü ilk süt şifa dır antibiyotik tir resmen 😊sağlıkla gelsin inş bebeğiniz
Yenianneadayi2208 Gamzem_12y ay ne güzel ama sıkma kuzum o ilk süt bi mucizeymiş en iyi koruyucu ilaçmış bebek için.Artık göğüslerine daha dikkat et.Sıkılmaması gerekiyor dye bir kaç doktorun röportajında duymuştum ☺️
DamlaDeniz Gamzem_12y elli kere yazıyoruz sıkmayın diye erken doguma sebep olur basınıza iş arıyorsunuz
Hagag Gamzem_12y benim 27 li haftalarda gelemeye başladı şuan 36+2 daha yogun olarak geliyor sikmasamda kendiliğinden geldiğide oluyor ins doğumda süt konusunda sıkıntı cekmeyiz
Seda_123 Gamzem_12y Benimde geliyor 27.haftamdan beri 31+4 haftalığım sıkmıyorum ama ben erken doğuma sebep oluyormuş
Meltemkskn Gamzem_12y canım sıkma doğumdan sonra sütün boş gider hep az daha dayan zaten bebegin emince daha çok mutlu olacaksın😊😊
Nehirkaya25 Gamzem_12y niye sıktın benim kendiliğinden geldi doktor sıkma sagma erken doguma neden olur dedi sakın bir daha sıkma. Ayrıca turuncu sut ilk defa senden duydum
Pnrtl Gamzem_12y bende şöyle bişey duydum geçenlerde🙈 ilk süt bebeğin doğacağı anlamına geliyomuş yani sen onu sıktığında vücut beyne msj yolluyomuş bebek geliyo diye ondan erken doğumu tetikleyebilirmiş ne kadar doğru bilemem tabi ama yine de sıkmamak da fayda var🤷♀️
Gamzem_12y Zaten bu son iki aydr içimde hep oğlumun erken gelebilcegi hissi var ama hayrlara vesile olsun saglkla gelsin de😊Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsn