Nursah06 Doğum yapıp eve geldikten hemen sonra bebeklerini yıkamayı düşünüyor musunuz kızlar çünkü doktor yıkanmaz diyor anneler illa yıkanır diyor
Zehra321 Nursah06 yeğenlerimi hep gelir gelmez yıkamıştı annem ama bende merak ettim Şimdi acaba bir sakıncası olur mu
Suheyla19A Nursah06 asla göbeği dusune kadar yikamayi düşünmüyorum tabi kendi anne karninda kakasini felan yapmazsa
Deletedmom124 Nursah06 doktor kesinlikle yikamamami söylemişti bende yikamadim göbek bağı düşünce yıkadım
Edaaks Nursah06 ben gelince sadece kafasını yıkamayı düşünüyorum. Vücudunu ılık su pamukla silerim diyorum ama tabi annemin aklına ananem girmezee annemi ikna ederim 😂
Dilan3eymenn Eğer sezeryan ile doğum olursa zaten 2 gün yikanmamis oluyor eve gelir gelmez yıkama taraftarındayim ben sevgiler 😊
Sibel2344 Nursah06 ben yıkayacagm. Genel olarak banyo yapinca gobekleri daha cabuk düşüyor bizi yeğenlerini falan hemen yıkamış annemler 😊😐 sadece göbek kordomunu falanniyice kuruladigindan emin olmak gerekiyor
Yenianneadayi2208 Nursah06 yıkanmasını önermiyorlar ılık ıslak bir bezle sil canım göbeği düşene kdr.Göbeğine su değmemesi lazım ve yıkarsan da değmemesi çok zor 🙄
Sema1994 Bnm ilk kızımı annemler yikamisti gobegni kurularsanz nazikce hic bsy olmuyo 2 kizm yolda yine ewe gelr gelmz yikicaz insallah
Ezgi05 Nursah06 ben yıkamayı düşünüyorum sonuçta o kadar hastanede kalacak hastane ne kadar temiz olursa olsun istemsizce korkuyorum ben sadece göbek bağını iyice kurula zaten yıkanmakta ki tek sıkıntı o
OznurC Ben en azından 2-3 gün yıkanmaması için direneceğim daha sonrasında gün aşırı yıkayabiliriz diye düşünüyorum çünkü göbek bağı yıkandıkça çabuk düşüyormuş ama kuru kalmak şartıyla . Sonuçta bebeklerde karnımızda suyun içinde gelişip büyüyorlar
Deletedmom124 OznurC canım öyle de mikrop kapıyor bizim tanıdık yıkadı çocuğun göbeği düştü ama kanaması hiç durmadı mikrop kapmış çok uğraştı yaktılar ilaçlar fayda etmedi ben yikamadim birsey olmadı doktoru dinlemekte fayda var derim
OznurC Deletedmom124 yanii anneler ve kaynanalar eski görüşler yani bunları aşıp yıkıp yıkanmamasına direneceğim 💪🏻💪🏻☺️☺️
aysenur4 Nursah06 kısmet olursa hergün yılamayı düşünüyorum hiç olmadı ıkı gunde bi cünki annemden babannemden öyle gördim kardeşlerimi yıkarlarken pek yıkamama taraftarı değilim yıkanan cocuk daha iyi büyür hemde rahatlar bunu der bunu bilirim kısmet olursa uygularımda
Leyla9292 Nursah06 herkesin düşüncesi kendine canım benim üçüncü olacak bizde eve gelir gelmez yıkıyoruz göbeği de birkaç güne düşüyor çok şükür sorun olmuyor..yıkadıktan sonra rahatlıyor mışıl mışıl uyuyor☺💙