Burcu2121 Kizlar rabbime şükürler olsun bugün bebeğimin kalp atışını bile duyduk dunku doktor oyle yaniltti ki..Çok korkmuştuk sizinle paylaşmak istedim 🤲🤲🤲rabbim sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin 🤲🤲
Ayisigi Burcu2121 tebrikler canim masallah kac haftalik da gordunuz bende bugun 5 haftalgim kese gordum sadece
[silindi] Burcu2121 senin yerine gidip o diğer doktora saydırasım geldi gerçekten.. hayırlı olsun canım bizde bugün 5 haftalığız kesemizi gördük şükür haftaya tekrar gideceğiz 😍
Anneolmayolunda Burcu2121 canım kesen kaç mm ve son beta hcg kaç ben de aynı durumu yaşıyorum 6+1 de gittim kese var bebek yok 10 gün sonra gel yoksa kürtaj yaparız dedi doktor aynı talihsizliği yaşamışız benim de şu an 6+4 aynı sayılırız cevap verirsen sevinirim 😊
Burcu2121 [silindi] cimere şikayet ettik kuzum ve hast gittik dünkü bakan doktordan kağıdımi aldım hast. Birimine de şikayet ettik çünkü şunu düşündüm bugün benim durumum vardı özele gittim ya durumu olmayan insanlar onlara yazık günah degilmi rabbim kimseye yasatmasin🤲🤲🤲