Esra16 selam arkadaslar öksuruk beni mahfetti cigerlerim parcalaniyo resmen kendi doktorum bana antibiyotik ve surup vermisti kullandim ama tekrar basladi 1 ay gecmedi bidaha tekrarladi Gecen devlete gittim hamile oldugum icin bisey yapmadilar Zübeyde dogum evine acile gitsem bisey yaparlarmi yada önerirlermi sizce ona gore gidicem Yardimci olun lutfen
CeylinEsila Esra16 Tahinin üzerindeki yağı iç. Birde boğazına zeytinyağı sür bişeyle sar. Hastane de bişey yaparlar mı bilmiyprum.
EnginDenizim Esra16 ayaklarinin altina yarim limonu tuzlayip sür canim üstünede corabini giy hafifletir 2 gunede keser oksurugu ben oyle atlattim. Sabah ogle aksam dene
Kozef Esra16 geçmiş olsun istersen bir dene bana iyi gelmişti. 1 yemek kaşığı bal,1 çay kaşığı zencefil,1 tatlı kaşığı limon suyu iyice karıştırıp yut iyi geliyo canım hastanede çalışıyorum zararı yok ölçüler çok az ok👍🏼
Mucizemibeklerken Esra16 Çok geçmiş olsun arkadaşım çocuğuna uygulamış bayağı rahatladığını söyledi kuru soğanı ikiye bölüp üzerlerine karanfil takınca özellikle gece bayağı etkisi olduğunu söyledi deneyebilirsiniz
1PrensAnnesiii Geçmiş olsun canım bende çok kötü derinden öksürüyordum doktorum ilaç vermicem dedi siyah turpu al içini oy alttan bir delik aç dedi ve içine bal koyup bir bardağın üstüne oturt sabaha kadar aksın bal o delikten dedi ve karışımı içip rahatlıyorsun sende dene istersen.