snil minik_mucize Ben ilk aylar hızlı aldım sonra diyetisyene gittim yavaşladı şükür 🤦♀️ 28 deyim 7 kilo aldım
tuba-ozdogan Zynpali bende 11 kılo aldım 24 haftalıgım kuzum amann verırsın ben ışk cocugumdada almıstım zaten cogu dogumda gıdıor
Zynpali tuba-ozdogan takmıyorum zaten bu kadar az kilo almis geneli de ona sasirdim sadece 🤭 sağlıklı olsun yeter evlatlarımız verilir kilolar 🤷♀️🤷♀️
Prens12_annesi minik_mucize ilk 15 haftalıkkken 70 kilo ile hamile kaldım sonra 68 ondan sonra 68 kiloya düştüm şimdi ise 80 kiloyum 🤣🤣🤣
Mervebzkurt minik_mucize ben de ilk 3 ay 3 kilo almıştım 38+5 ız şuan 12 kilo aldim. Son zamanlar çok kilo alırsın dediler düzenli yürüyüş yaptim son 1 ay daha az kilo aldim
juliet minik_mucize 15 haftadayım daha kilo almadım şükür zaten kilo almaya çok müsait bi yapım var bide kilolu hamile kaldım o yüzden çok dikkat ediyorum.
Dilaraozturk minik_mucize 17 haftalik hamileyim 4.5 kilo almışım anca yemek yemeye başladım mide bulantılarımdan yiyemiyordum
Pnrtl minik_mucize ilk 4 ay hiç almadım 5. Ayı bitirdiğimde 6 kilo aldığımı gördüm yani 1 ay da 6 kilo almışım halbuki bebiş daha gramlarda😄 kilolarda bana kaldı son ayları hiç düşünemiyorum🤷♀️
Anne1_ minik_mucize almak şöyle dursun 4 kilo vermiştim canim ☺ simdi 27 haftadayız 1 buçuk kilo aldım 🤭
Guler06 minik_mucize bende basladıgım dan beri her ay 1 kılo aldım 4 aylıgım 4 bucuk kılo almısım, ama olsun zaten ben cok zayıftm kılo aldıgıma seviniyorum🙈 zayıf olmasaydım da hamilelik bu illa alınacak takma kafanı tadını cıkar hamılelıgın 😊
gezentianne minik_mucize 25. haftaya kadar 0 kilo..(diyet ve yürüyüşle) 25-28 arası bir anda 4 kilo aldım 😣 Gerçekten alınıyormuş 6. aydan sonra
hndgkct minik_mucize bende 3 kg aldım canım şimdiden ödem de olduğunu düşünüyorum şişkinlik vs direk kg olduğunu düşünmüyorum ben ama dikkat etmek lazım zaten kiloluyum napcam bilmiyorum 🤔