Rabiaa59 Ezgi05 Çok sağolun ☺️ Bizde 18+3 üz. Yine erken ama yapmak istedim ☺️ O yüzden soruyorum fikir olması için 🌸
Seda_123 Rabiaa59 https://hizliresim.com/mXWqP2 Ben bundan yapıcam yapımı çok kolay ve 50 lira maliyeti youtubeda var yapımı
Rabiaa59 Seda_123 Keçeden çok model var evet. Ben görümcemin kızına yapmıştım hediye. Ama kendime gelince ne yapsam bilemedim 🤷🏻♀️
Ysmn077 Dyglila rllerine sağlık öok güzel olmuş bende tüyü püskülü aldım pleksi isminide aldım yapması kaldı. Tüyleri nasıl yaptın? Yardımcı olurmusun kartondan kanatın iskeletini çıkarıp ona yapıştırmayı düşünüyorum
Dyglila Ysmn077 benim aldığım kanat hazır canım onu bilmiyorum ama sap kısmından sırayla yapıştır 2. Sıraya geçincede alttaki sapı kapatırcasına yapıştır öyle devam et 😊
Efesevim Rabiaa59 daha vakit var diye bi iki ay sonra yapıcam istersen instagram da ekleyelim birbirimizi
1elif Rabiaa59 bende kendim yaptım resim nerden atılıyo bilmiyorum da kasnaga iki kat tül geçirdim aşagı kısımlarını yogıiun şekilde büyüklü küçüklü çiçekler yapıştırdım aşağı doğru tonlarına uygun uZunlu kısalı kurdelalar sarkıttım bide inciler sarkıttım kasnagın üst kısmına doğruda pleksiden ismini yazdırıp yapıştırdım çokta güzel oldu 🥰
Tugcglr Rabiaa59 teşekkür ederim 🥰 hepsi evdeki malzemelerle 😅 o zemin yoğurt kapağı , Medine İpegi kumaşım vardı onu silikonla yapıştırdım çevresindeki ip bone ipim, tüller nişanlığımın , bi yazıyı hazır aldım 😂