Ozlem29 Dreammoon Kesinlikle bende de aynısı canım ama benim ki anksiyeteye bağlı olarak gelişti kardiyolojiye gitmedim korkuyorum açıkçası takıntılarla ilgili
Dreammoon Sinemneset değerlerinize bakılsın mutlaka kansızlık vitaminsizlik de yapıyo birde bünye yeni bir sürece hazırlanıyor o yüzdende olabiliyor doktorunuza danısın hem içiniz rahat etsin hemde takipte olurlar
Ceylan35 Dreammoon bana yıllar önce taşikardi teşhisi konuldu ne yaptıysam düzelmedi ara ara ataklar halinde buluyor beni özellikle hamilelikte çok fazlalasti bu durum ama senin gibi yapıyorum duymazdan geliyorum başka birşeye ilgileniyorum benim öyle 1 -2 tane atmıyor üst uste baya vuruyo takmayıncada geçiyor
Dreammoon Ceylan35 benim peş peşe iki kez gümledigini hissediyorum hic sasmaz hep iki kez sanki kafesinden kurtulup dısarda atıyo tekrar iceri giriyo gibi, ama günde kaç iki kez bu başlarda sayamıyordum bile simdi inatlaştım ve baya azaldı
Hatice_ceylan Dreammoon bende carpıntı yokta cok acayıp nefes alıp verıyorum 24 haftayız bızde . Acayıp boyle bazen nefessız kalcakmıs gıbı ıçten ıçten nefes alıyorum o zmn kalbım asırı carpıyor bence karın buyyor organlar sıkıyor ondan galıba
Dreammoon Hatice_ceylan evet büyüdükce bedenden bedene değişiyor kimi zor nefes alıyo kimi çarpııntı 😫kimi oh laylaylom 🤣