Sedagll Kızlar Belimin sol tarafında bir ağrı var ara arada kasıklarıma sancı giriyor normal mi bu? Acile gitsem ağrı geçsin diye ağrı kesici verirler mi 😭 çok ağrıyor dayanamıyorum artık
Fatmacbc1997 Sedagll bende 30 haftalık hamileyim benimde belim çok ağrıyor oturamiyorum yatamiyorum uykum uyanıyorum bazen ama alıştım artik bebek büyüdü çünkü ağırlığı var
aslimutlu1 Sedagll gecmeyen bir agrıysa belindeki idrar yollarında iltihap olabilir . Benimde sırtım agrıyo ama sırttan belime yayılıyor ama gin içinde olup geciyor.
Kizkalesi Sedagll canım bende 31+3 deyim sol kasığım ve belimin sol tarafı uzun zamandır ağrıyor bazen geçiyor geri başlıyor. Bebek büyüdüğü için taşıyamıyoruz. Eşimin dediği gibi o göbek kimde olsa beli ağrır normal
aslimutlu1 Sedagll yarın saglık ocagına git . Bi kan ve idrar tahlili yaptır canım . Orda belli olur ne oldugu kendini sıcak tutmaya calıs . Ilık dus al . Gecmiş olsun
Fatmacbc1997 Sedagll dediğim gibi o illaki olur canım ağırlık merkezi değişiyor çünkü bu sıralar ayaklarını sıcak tut üstünü falan kalın giy
Sirin_beyza Sedagll bendede aynısı kusum 34+3oldum bitmedi çilem doktor yürümeyi işi yasakladı bebek eşi asagı inmiş o ağrı yapıyormuş