Cokokuyan_dorukusunannesi48 Kızlar aranızda NİDİCARD ilacını kullanan var mı doktorum kasılmalar için verdi.İlacı içtikten sonra sanki bebeğim durgunlaşıyor.Sizde de öyle mi Doktoruma çok şey sordum bugün soramıyorum artık:)) Teşekkür ederim şimdiden:)
Minnosannis01 Cokokuyan_dorukusunannesi48 banada kasılmalarım oluyor diye 200 ml progestan verdi içince başım dönüyor halsizleşiyorum bebeği bırak ben bile uyuyp kalıyorum.
Cahidcahide Cokokuyan_dorukusunannesi48 Nidicart ilacını ben iki aydır kullanıyorum, ama bende kalp çarpıntısı yapmıştı ilk hafta, sonra vücud alıştı heralde. Şuan hala içiyorum bebek hareketlerinde bir farklılık fark etmedim. Çarpıntı da yapmıyor fakat tansiyonu düşürüyor
Cahidcahide Minnosannis01 Progestan erken doğum ve düşük önleyici olarak veriliyor diye biliyorum genelde ama kasılmalar için Nidicart ya da adalat ilaçları veriliyor. Tabi doktorunuz daha iyi bilir
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Minnosannis01 İlk zamanlarda bende vajinal tablet olarak kullandım bir etki yapmadı bende çok geçmiş olsun.Sağlıkla gelsin minik:)
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Cahidcahide İlacı içince benimde nabzımı yükseltiyor umarım bünyem alışır.Hayırlısıyla gelsinler inşallah minikler:)
Cahidcahide Cokokuyan_dorukusunannesi48 Aminn inşallah. Rabbim herkese Nasib eylesin hayırlı hayırlı evlatlar :)