Bertug-Tugberk-Mom Kızlar doğum sancim cıktı, nasıl olur bilmiyorum kuvezde kalır mı doğarsa. Normal doğar mı? Ciğer geliştirici vurucaklar. Sancilari durdurmaya çalışacaklar. Basına gelen yada bilgisi olanlar yazabilir mı 🙏🙏🙏
Gizemabc Bertug-Tugberk-Mom 35+3te kontrolüm vardı. Bebeğimin başı çok aşağı inmiş. Endişelenmiştim biraz. Doktor dedi hiç endişelenme, doğsa bile artık büyüdü, küveze girmez. Ama çok şükür açılmam ya da erken doğum riski yokmuş, nstde sancım çıkmadı
06Mucizem53 Bertug-Tugberk-Mom 34. Haftamda sancım çıkmıştı canım rahmim kısalmış 1 cm açılmam vardı1 gece yattım serumla sancım durdu 36 da 2 cm açılmam vardı 37+1 de 3 cm açılmam oldu sancım vardı bebek kanalda ama ben yatmak istemedim 37+5 olduk şükürler olsun ki halen doğurmadım korkma doktor 37 den sonrası normal sayılır dedi seninde sancını durdurur doğumu ertelerler korkma Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Guligul Bertug-Tugberk-Mom 35+3te nstde hafif sancim cikti. Ciger gelistirici ve erken dogumu onleyici igne vuruldum. Bebegin kafasi dogum kanalinin girisine yaklasmis. Bu hafta bunlar normal dedi. Kafasi dogum kanalina girse bile gelmesi 2 haftayi bulabilir panik yapacagin bir sey yok dedi. Dinlenmem gerekirken randevudan sonra daha da yoruldum. Yine de sikinti yok. Size tam olarak neden yatis verildi? Sizde de ayni durumlar varsa bu hemen dogum olacagi anlamina gelmez. Sakin olun bence.
Semooshh Başıma gelmedi canım üstte kalsın, 🙏🏻ama haftan ilerde çok, şükür hiç, küveze de girmeyebilir inşallah durdururlar Bi, hafta daha dayansaa daha iyi olur. Rabbim yardımcın olsun
Bertug-Tugberk-Mom Gizemabc çok şükür 🙏 inşallah benimkide birkac hafta daha bekler, prematüre olacak doğarsa dedi doktor ama kuvezle ilgili net bisey demedi
Bertug-Tugberk-Mom 06Mucizem53 Sağol canım inşallah benimkinide durdururlar🙏 en azından 1 hafta daha dursa o bile kâr. Amin inşallah cümlemiz sağlıkla kucagimiza alırız 🙏🧿❤
Bertug-Tugberk-Mom Guligul Benim nst de düzenli doğum sancim cıktı, ve bebek hareketlerinde aşırı azalma oldu. Doktorum yatış verelim belli aralıklarda nst ne bakalım dedi o sebepten yatıyorum
Yavuzum1202 Bertug-Tugberk-Mom bende 35 haftalıgım doktora erken Doğum icin korktuğumu söyledim Bugun korkma doğsa da sıkıntı olmaz dedi korkma sancıyı kendın mı hissediypsun yoksa nts de mi çıktı
Bertug-Tugberk-Mom Yavuzum1202 bebek hareketlerindeki azalmayı 2 gündür hissediyordum bugünde sancılarımı baya bi hissettim çok ağrılı değildi ama sanciydi anlamıştım. Düzenli gibi değildi ama nst ye yatınca baya baya 5 dk bir şeklinde sanci geldi 😑
Ltfy Yeğenim 33. Haftada doğdu doktorun yanlış teşhisi yüzünden küveze girdi yoksa bi sıkıntı yoktu. Korkmayın allahın izniyle.. bizim yeğenler hep erken doğuyor ve hiçbiri küveze girmedi ve aksine daha çabuk gelişiyorlar 2600 doğdu küvezde malesef kilo kaybı oldu ama 35.gün oldu bugün 3buçuk kiloyu geçti maaşallah. Hiç korkmayın Rabbim yardımcınız olsun 🙏