Sghslove canım inşallah kucağına hayırla al bebeğini, ben spinal oldum çok sorun yaşadım sonrasında ,doktorum beni uyarmıştı spinalde baş ağrısı yaşayabilirsin genel yapalım diye ama bende bebeği görmek istediğimden kabul etmedim, çok fena baş ağrısı çektim 10 gün boyunca acillerde surundum en son doktorum ve ameliyatta anestezi uygulayan doktor birlikte bir reçete yazdılar o ilacı serumla aldım , sinir sistemini etkileyen bir ilacmis başımın ağrısını geçirdi ama bu sefer de bana kalp ritminde yavaşlatma yaptı kulağım tıkalı gibi gezdim birkaç gün sonra düzeldim, spinal olacaksan kesin sana tavsiyem kesinlikle doğumdan sonra yüksek yastıkta yatma, bol bol kafein tuket , sezaryen den hemen sonra duşa girmiştim ben yara yerimde bant vardı doktorum sakınca yok demişti ama sıcak su ile alma ılık su ile al çünkü orası bantta olsa bende bir sızlama hissiyatı oluşturdu dustayken, benimki dikiş değildi gerçi yapistirmaydi, bebeği de ben göbeği düşünce yıkadım, ama ondan önce güzel pamukla siliyordum her yerini usutmeden tabii, ameliyattan sonra ayağa ilk kalktığında gözün kararacak korkma bol bol yürü ne kadar çok yurursen o kadar kolay iyilesirsin, bir de terliyorum diye ince giyinme üzerinde yeleğin olsun mutlaka