mercimegin_annesi Melek_chn amin insallah çok sağ olun darısı en kısa zamanda basınıza bol bol yürüyüş pilates egzersizi ve nefes almak çok önemli ben ek olarak ahududu yaprağı cayi içiyordum
Melek_chn mercimegin_annesi amin inşAllah güzel dualarınız içinde çok teşekkür ederim gidip alıyım Ahu Dudu yaprağını bir deniyim🥰
Duuyguum mercimegin_annesi çaya ne zaman başladın ne kadar sıklıkla tükettin canm benim dr da sabah akşam ada çayı iç dedi ahududu mu içsem ki 🤤
mercimegin_annesi BamBi amin insallah darısı sizin başınıza insallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip eylesin 🌸💕😘
tugbadm mercimegin_annesi yoğun akıntı var ama bu ara daha şeffaf akıntı söylemesi ayıp hani akıntıda koyu katı şeyler oluyor ya o azaldı baya şeffaf su gibi nerdeyse olmaya başladı bu gittiğim de sorayım canım
mercimegin_annesi Duuyguum ben 36. haftada başladım akşamları bir fincan ben faydasına inanıyorum. Valla sen nasıl istersen her iki çay da yardımcı oluyormus.
Duuyguum mercimegin_annesi akıntın oldu mu peki içmeye başladıktan sonra yada akıntında artış oldu mu
Ayzem_25 mercimegin_annesi Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah . Darısı ben ve diğer tüm hamile kardeşlerime inşallah 🤲🏻🤲🏻
mercimegin_annesi Ayzem_25 amin insallah 🤲🏻🌸 allah herkese kolay doğum nasip eylesin sağlıkla gelsin yavrularımız sağlıkla büyüsünler 💕🤲🏻🤲🏻
dilekkkaltunnn Ne güzel bir doğum hikayesi☺️ valla benim bebeğim 36+1 3222 gr boyu 51 cm artık doğuma kadar nasıl olur bilmiyorum inşallah normal olabilir 🙏🏻
mercimegin_annesi dilekkkaltunnn çok teşekkür ederim, oh masallah 🧿 rabbim gönlünüze göre versin valla bizim doktor da 3100 diyodu ama minnos 2610 gr doğdu ultrasonda yanılma payı oluyor sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil ❤️🤲🏻
Sirin_beyza mercimegin_annesi çok güzel bir doğum hikayesi kuzum Rabbim yardım etmiş çok şükür bebeğinle hep mutlu ol inş belindeki ağrı nasıl bir agrı bendede oluyor
mercimegin_annesi Sirin_beyza çok sağol canım benim amin insallah 💕🌸 valla sırtım aşırı agriyordu yürümekte zorluk cekiyordum karnım hep sertleşiyordu ve sırtımda ki agri popoma müthiş bir baskı yapıyordu