Merhaba kızlar buraya doğum hikayemi yazacağımı hiç beklemezdim, çünkü genel olarak sadece doğum hikayelerini okuyordum
ve cesaret biriktiriyordum. Cunku doğum benim icin cidden çok korkunc bir şeydi çok korkuyordum doğumdan. Eşimle izmir’de yaşıyorduk hamileliğim boyunca izmirdeydim fakat eylül de temelli almanya’ya geldik ve almanya’da sezeryana çok sıcak bakmıyorlar, türkiye de doğursaydım egepol hastanesinde sezeryan ile aldıracaktım 😂 Her neyse sadede geleyim. 37+5 de sabah uyandım iç camasirim
islakti akinti sandım ama böyle sıvı gibi bir şey sıcak sıcak sızdı aktı, doktoruma daha önceden demiştim normal olduğunu söylemişti hiç kontrol etmemişti ama bu sefer çok tuhafıma gitti ebeme yazdım ebem ped takip 2-3 saat takip etmemi söyledi öğlen de hastaneye gelmemi söyledi test yapacaklarını söyledi ve nst ye bağlayacaklarını söyledi. Ben de biraz merdiven çıkayım dedim cunku sırtım hep çok agriyordu karnımı zor taşıyordum. Her neyse öğlen saat 15.00 gibi hastaneye gittik ebe pedimi istedi üstüne bir sıvı döküp kontrol etti ve sonra bir doktor gelip çatı muayenesi yaptı 1-2 cm açıklık vardı üstüne de gebelik testine benzeyen bir şey ve suyumun sızdığını söylediler gun içerisinde sancılarım gelmezse sabaha suni sancıya alacaklarını söylediler ve bu gece orda kalacağımı söylediler ben bir ağlama krizine girdim nasıl panik oldum burda okuyordum suni sancının nasıl ağrılı bir şey olduğunu 😂 her neyse bir buçuk saat eve yolladılar beni duş almak istediğimi ve bir şeyler atıştırmak istediğimi söyledim, akşam 19 gibi tekrar hastaneye döndüm evde duşumu abdestimi aldım çorba içtim. Saat 19 da yine geldim tekrar nst ve çatı 2-3 cm olmustum. Saat 22.00 e kadar filan annemle eşim ynimdaydi sonra ebe onları eve yollamamı söyledi odaya gidip dinlenmemi söyledi. Eğer sancım başlarsa haber edersin demişti. Saat 00.30 gibi dinlenirken birden şakir şakir bir şeyler akmaya başladı kendimi tutamıyorum eyvah s.... dedim kendimce 😂 suyum geliyor doğum başlıyor diye kendimi bir şekilde motive etmeye çalışıyorum ama nasil korkuyorum bir bilseniz annemlerin aradım suyumun geldiğini söyledim ama bir agrim olmadığını söyledim. Dogumhaneye gittim beni nst odasına goturdu ebe tekrar nst tekrar çatı derken komple suyum geldi çatı muayenesinden sonra bir rahatlama geldi anlatamam 😂 bir fitil verdi bana rahimim yumuşasın diye popoma bir iğne vurdu agri kesici ben sancımı sadece sırtımdan cektim kızlar müthiş bir bel agrisi hic öyle adet agrisi filan çekmedim. Sonra saat 1-1.30 gibi ablamı aradım telefonda konuşuyoruz benim sırtım agriyor meğerse dogum sancısı cekiyormusum 😂 ablam dakika tutmuş sonra iste saat 2.15 gibi ebe esini anneni ara gelebilirler dedi ablam eşim annem geldi ablamla eşim nst odasına geldiğinde ben kendimden geçmişim bir nevi trans gibi bir şey tarif edemiyorum kendimden geçtik resmen 😂 bağırma istegi geldi bağırdım. Dogumhaneye yetişemedik 😂 ikinma ve istegimmgeldi eşim ve ablam elimi tutup bacaklarımı kendime cektiler ebenin talimatı üzerine sonra ebe ikin dedi ikindim 3 kere hatta üçüncü ikinmam da epidural istediğimi söyledim 😂 ne epidurali bebeğin kafası çıktı dokunmak ister misin dedi? Hayır istemem dedim 😂😂 sok oldum 3 ikinmam da minik kuzum arya mila’m sag sağlım dünyaya geldi çok şükür babası çok ağladı ben şok icerisindeydim. 20 dakika da geldi minnos iyi ki geldi. Hepinize dua ettim rabbim size de benim gibi kolay bir doğum nasip etsin bu arada 2610gr 47 cm kafası ise 32,5 cm minnosumun. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor 🌸😍🥰 tarif edilmez bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin uzun oldu hakkınızı helal edin. Sorularınızı elimden geldikçe cevaplamak isterim, zamanım oldukça yazarım kendinize iyi bakın ❤️