Helav Selamlar 39+2 olduk hala gelmedi oglumm , geçen cuma kontrolüm vardı açıklığım yok Hale’n , düzenli yürüyüş yapıyorum ama tık Yok hAlen 😬😬😬
burcuali38 Helav 39+0 olduk bizdede hala tık yok 😁 ama dünden beri bel ve kasık ağrım çoğaldı öncekine göre
Aslimmm Zeyneps burcuali38 Helav Bizde 39+4 deyiz programa göre son 3 günümüz hatta gece 12 den sonra 2 ama ufak tefek agrilar dışında tık yok 🙂 bu mart çocukları cok nazlı çıktı dimi kizlar..
Hilalil Helav doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama manda mahsülü yenilince geç oluyor deniliyor ben onun için yemedim 😅yersende eşininde yemesi gerekiyormuş aranızda yiyen var mı bayanlar aklıma geldi de merak ettim 😅 ama benim eşim yedi ben yemedim öyle oluncada geç oluyor dediler ama bilmiyorum artık 😂😂 ben 35+1 im
Tugce0902 Bizimkide gelmiyor hurma yemeye basladim ve bol su icip sicak dusa giriyorum 😂 gelesi yok bu bebelerin 😂
Helav Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum ama gelmeyecek sanki hiç 😀 3gün önce fena halde bel ve kasık ağrım da vardı , olan ağrılarda gittti , arada kanamAm oldu onlarda YÖK srtık 😀😀 oğlumun niyeti yokkk gelmeye
Helav Aslimmm eveeet çok nazlı çıktılar , neden gelmiyorlar acaba 🙈🙈🙈 40ta gelmezse doktorum bir hafta daha bekleyip suni sancıyla Doğumu başlayacağını söyledi 😭😭
Zeyneps Aslimmm ya bide gorenlerin çoğu daha karnin asagi dusmemis beklerdin biraz daha demez mi iyice moral bozuyolar illâ aşağı mi inmesi gerekiyo karnın?
Aslimmm Helav ayyy sorma benim ki de 40 biraz geciririm dedi suyu hareketleri yerinde oldugu sürece bekleriz dedi... neler gelicek başımıza bide hergun soranlar yüzünden daha cok stres oluyoruz 😕
Helav Tek isteğimmm bir an önce doğurmakkkkk 👶👶 KıZlar son 10 gündür hurma yemeye başladım faydasını görür müyüm sizcee
bebiss1 41+6 da gelmisti oglusum benim ilk bebekdi ikinci kizim sabirsizdi tam 39 haftalikdi geldi simdi 3 numarami bekliyom 12+4 günlügüzz 😍
bebiss1 bol yürüyüs temiz hava hurma bol su tüketin insallah kolay olur dogumlariniz benim dogumlarim kadar kolay olsun😊