Bnr Merhabalar Avcılar da Baypark Hastanesi varmış doktorum doğum için orayı önerdi ekibi reyaptaki ekipmiş duyduğum kadarıyla. (Reyap soruşturmaya girmiş sanırım bir takım sıkıntılar varmış ne kadar doğru bilmiyorum. ) Bayparkta doğum yapıp memnun olan olmayan var mı acaba ? Ve Beylikdüzündeki Birinci Hastanede doğum yapıp memnun olan olmayan var mı yardımcı olur musunuz. teşekkürler
Byza Bnr daha doğum yapmadım ama baypark Hastanesi'ne gidiyorum doktorumdan çok memnunum ebeler falan güzel ilgileniyolar tavsiye ederim
Papatyam2017 Bnr reyapa a nolmus? Ben reyapda doğum.yapmistim.yine oraya gidiyorum.ne gibi sıkıntılar ?
Vrlkdr Bnr canım doğumu bilmiyorum ama ilk 2 muayenemi birincide oldum ve sıkıntılar yaşadım hiç tavsiye etmiyorum doktor ve sekreter acısından
Bnr Byza benim doktorum özel kliniği var o yüzden hastane belirlemeye çalışıyorum da bi görüşmeye gideyim bakalım. O da Baypark güzel dedi
Bnr Papatyam2017 soruşturma geçiriyor denildi tanıdık da olmadığı için soramadım reyapın eski ekibi Bayparka geçmiş o yüzden orası da güzel dediler de tam net konuyu bilmiyorum.
Utopika Papatyam2017 Bnr ben biliyorum. Bebek yogun bakımında cok bebek ölmüş hastane enfeksiyonu olmuş cocuklar. O yuzden arka arkaya ölen bebeklerin aileleri sikayetcı olmus. Bide orda her onune geleni yogun bakıma alıyorlar diye duymuştum
sweethome1000 Byza DOĞUM ÜCRETLERİ FALAN NEDİR HASTANEDEN MEMNUNMUSUN ULTRASON GÖRNTÜLERİ FALAN NETMİ GÜZELMİ CANM
sweethome1000 Byza cannmmm yanlş bilgi vermişim çok pardon ben bayrmpaşa şubeye bakmışım avcılar bayparkta betül atakan a gitmeyi düşünüyorum ... muayene ücretleri ney canm orda
Byza sweethome1000 tam net hatırlamıyorum ama 1200 normal doğum 1900 sezeryan olması lazım muayene ücreti 75 nst 40 ben doktorumdan çok memnunum umut beyi bulana kadar çok hastane gezdim güzel ilgileniyor mesaj attığım zaman hemen dönüş yapıyor
Biyolog Byza bende umut beye gidiyorum öncesinde yandaki betül hanıma gidiyordum. Umut bey daha ilgili ve sevecen, doğum ücretleri 1100 normal, 1800 sezeryan. Sızı normal doğuma teşvik ediyo mu ? Bukac hastasiyle gorustum hep sezeryan:( 38+3um bu arada.
Papatyam2017 Utopika allah allah yeni duyuyorum böyle birşey en azından ben ve cevremdekileeden duymadım başımıza gelmedi yani Yine hamileyim oraya gidicem ama boule birseyin olmasına hala şaşırıyorum o hastane için doğruysa eğer
Utopika Papatyam2017 allah korsun zaten gelmesin basınıza ama olanlar dogru. Hatta bir kaç defa olmuş benm orda calısan tanıdıklar var öyle duymuştum
Byza Biyolog benim mecburi sezeryan bebek ters duruyor bide kendi isteğim sezeryan ama bende farkettim kontrole gittiğimde sezeryan doğumda olduğunu söylüyorlar pek normal doğum taraftarı degil bende bir kere Betül hanıma gittim memnun kalmamistim