Benimcanimoglum_55 Kızlar henüz doğum yapmadim kanguru almayı düşünüyorum kaç aydan sonra kullanılıyor ve kraftin modelinialmayi düşünüyorum kullanana memnun kalan var mi
arslanmerve57 Benimcanimoglum_55 ben dün Kraft sipariş verdim çok güzel arkadaşım kullanıyor çok memnun ☺️
Benimcanimoglum_55 Mervezumra nerden anlıyorsunuz acaba yenidoğan aparatı olduğu yazmıyor kraftin baktigimda
Benimcanimoglum_55 Deletedmom00260 bende o modeline bakıyorum şuan indirimde 130 tl .. acaba yenidoğan aparatı var mı onun yazmıyor urun bilgileri de ama
Deletedmom00260 Benimcanimoglum_55 internetten baktım şimdi kese şeklinde bir şey. Kraftta yok. Zaten gerek de yok bence. 0-3 ay kullanılıyormuş sadece. Zaten bebek ilk 3 ay pusette oluyor.
Benimcanimoglum_55 Benimcanimoglum_55 aynen ilk 3 ay kullanilmaz zaten benim dogumum aralikta kisin nisan mayista kullanirkm ancak
Deletedmom00260 Benimcanimoglum_55 şimdi baktım 3.5 kg ile 12 kg arası bebeklerin kullanımına uygundur yazıyor. Doğal olarak ilk aylarda da kullanılabilir o zaman. Bebeğin 3 küsür kilo doğacağını düşünürsek. En kötü 1 aylık olunca kullanılmaya başlanır aparata gerek yok yani.
Benimcanimoglum_55 Deletedmom00260 evet bencede kullanılır bende sipariş verdim umarım memnun kalirim