HandanEsra HappyMom Opr. Dr. Aret KAMAR, Istanbul Tüp Bebek Merkezi, Muayene ücreti: 400TL Bu haftaya kadar 3 haftada 1 gidiyordum. 29. haftama girdigimden artik siklasacaktir diye düsünüyorum. Dogumu Acibadem Taksim’ de yapacagim, ücret bilgisi henüz almadim
Rumeysa-ayse HappyMom İstanbul pendik Özel Gisbir hastanesine gidiyorum muayene ücreti 90 lira normal doğum için 2500 sezaryen doğum 3000 dediler
Eymeninannesiii Çamlıca medipol Hastanesi Ayşe Kavasoğluna gidiyorum. Muayene ücreti 80 tl normal Doğum 1750 tl zorunlu sezaryen 2200 tl isteğe bağlı sezaryen 4000 tl
Merbur HappyMom Sivas Medicana hastanesi Sultan salk doktorum. 115 TL muane veriyorum 34 haftalık gebeyim
Merve-2017 Çamlıca Medipol Hastanesi muayene ücreti 80 lira doktorum Ayşe Kavasoğlu çok ilgili çoook memnunum ❤️
Tubina HappyMom gebze anadolu sağlık merkezine gidiyorum, özel sigortam olduğu için 27₺ muayene ücreti ödüyorum. Normal doğum 6200₺ fiyat aldım
Melek53 HappyMom merhaba güzel anneler Çamlıca medipol hastanesine başladım bende Kadriye hanım adında çok sıcak bir doktorum var muayene ücreti 100 tl normal Doğum 1750 sezeryan 2200 isteğe bağlı sezaryen 4000(bunu kim tercih eder bilemedim)
suhedaborekci HappyMom İstanbul/Pendik Özel Yüzyıl Hastanesi’ne gidiyorum. Doktorum Esra Günay. Muayene ücretimiz 110₺ şu an. 29.haftamdayım. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor ve hastane araştırırken aldığım fiyat; normal doğum 2250₺, 2750₺ sezeryan, 3500₺ isteğe bağlı sezeryan.
Zuzum_20 HappyMom bursa da yıldırım doruk hastanesi seyma doğana gidiyorum 100 tl muayne ücreti ödüyorum on bes gün içinde tekrar ücretsiz muayne hakkım var hastanede kampanya var 28 haftaya kadar peşin ücreti yatırırsan dogum ücreti 1500 normal 1750 sezeryan epidural istersen +400 tl
Gizemsfk İstanbul kavacikta medistate hastanesine gidiyorum. Doktorum Sultan Kavrut saglik sigortam oldugu icin dogum fiyati bilmiyorum. Fakat muayne ucreti 195 lira saglik sigortasindan dolayi biz 15 lira veriyoruz.
Baloglum93 Beylikdüzü medilife burcu Betül kazdala gidiyorum sigortalı 95 TL muayene ücreti normal doğum 1200 olmuş sigortalı.
Grisayfa Bağcılar medicine doktorum Fatma Türkan Ayan muayene ücreti 85 sezeryan 2000 normali bilmiyorum
byzalkan HappyMom 📌 Özel Gebze Yüzyıl Hastanesi 📌 Doktorum Çiğdem Kılıç 📌 Muayene ücreti 105₺ 📌 Normal doğum 2250₺ - Sezaryen 2750₺ Epidural +500₺
ozlemcigimmm Özel ısparta Hastanesi dr mehmet karcı ben 9. Haftamdayım ve ilgi alakasında. Bilgi düzeyinden memnunum
Eylulece Ankara medicalpark hastanesi dogum paketi aldım 7000 tl ahmet süha beye gidiyorum memnunum dr dan
Busemasalpoyraz HappyMom istanbul gaziosmanpasa özel başarı hastanesi dr selime demirbaaa gidiyorum 110 tl muayene ücreti var
sylmz_34 İstanbul Medicana Çamlıca hastanesi Aylin hanıma gidiyorum. Özel sağlık sigortamdan dolayı bir ücret ödemiyorum. 15 tl katılım payı ödüyorum yalnızca. Doğum ücretleri hakkında henüz konuşmadım. Muayene ücreti Sgk anlaşmalı 190-200 civarinda.
Emfa06 Ankara sincan koru hastanesine gidiyorum. 4.500 paket aldım. Doktorum faika ceylan hoca fakat doktorumu degistirdim.. nazlı hocaya geçtim.
ilaydasarisoyy 📌Samsun Ozel Medical Park Hastanesine gidiyorum 📌Doktorumuz Merve Cavildak 📌Muayene ucreti 145 ₺ ( Dogum hakkinda suan bilgim yok malesef)