Fmflianne İstanbul Mega Medipol Hastanesi Yrd.Doc. Derya Yaşar ' a muayene oluyorum. Erken doğum riski sebebiyle haftada iki haftada bir gidiyoruz. Muayene ücreti 190 TL ve ön gün kontrol süresi olduğu için iki muayene de bir para ödüyoruz. Doğum ücretleri zorunlu sezeryan 3950 TL isteğe bağlı sezeryan 5-6000 TL normal doğum 2500 TL.
Helin47 Merhaba bende fatihte bir klinikte 45 liraya muayne oluyorum dogumumu okmeydani ozel hastanesinde gittigim klinikteki doktor ahmet yarangumeli yapıcak 2.200 normal dogum fiyatı sezeryan ise 3.500 HappyMom
Denizebu Gaziantep Özel Akademi Hastanesi Dr.Aysun Alcı Ekinci 80 ₺ muayene ücreti Mükemmel bir doktor şiddetle tavsiye ederim ben İskenderun’dan geliyorum Aysun Hanım için
Minoo01 HappyMom Özel adana Metro hastanesine şule gül aydına gittim. Ücret 80 tl doğum 1500 tabi yılbaşından sonra arta bilir. Ssk sı olmayana 150 tl ydi diye hatırlıyorum. Fakat şimdi adana şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum 🤔 Oraya gidipte gittiği doktordan memnun kalan var mı ?
esranilay HappyMom Siirt Özel İbni Sina hastanesi muayene ücreti 60 TL doktorum Calibe Demirkan normal doğum ücretsiz sezeryanı tam bilemiyorum.
fsyhslg Manisa Yasemin Yıldırım muayene ücreti 200 tl doğum ücretini bilmiyorum henüz bilen varsa bilgilendirsin lütfen :)
VesileOzer İlk doğumumu Mersin’de yaptım. Şu an Diyarbakır da yım 2. Gebeliğim 14 haftalık ilk muayenem genesise Sezin hanım a gittim 2. Kontrolde sultan hastanesine çok övdüler diye özgür Bey e gittim.. genesis 110 lira sultan hastanesi 70 lira verdim... Devlet te iyi doktor arıyorum aslında var mı bi bildiğiniz?
Bahar1011 Pendik medicalpark hastanesi doktorum bahar ergen harika Bi doktor muayene ücreti 180 TL doğum paketlerini bilmiyoruz henüz
3o_harf Pendik Medicalpark’a gidiyoruz doktorumuz Halide Yüksel. Şimdilik memnunuz. 7.700 TL’ye Demir Hayat sigortası yaptırdık. Muayene, tahlil ve doğum ücreti poliçe kapsamında. Diyetisyen, psikolog, diş gibi bölümlerden de faydalanabiliyoruz.
Nnur1 İstanbul Koşuyolu Medipol’e gidiyorum. Mine Kaymakçı’dan çok memnunum. Güler yüzlü, anaç ve herşeyi tek tek ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Benim olumsuz zannedip tedirgin bir şekilde anlattığım durumu güler yüzle dinleyip çok sakince cevaplıyor. Böyle hassas bir dönemde doktorumun bu denli rahatlatıcı olması benim için çok önemli. Muayene ücreti 180 tl. Çalıştığım kurum anlaşmalı olduğu için 130 tl ödüyorum. Normal doğum paketi 2.900 tl, yine anlaşma üzerinden 2.600 tl ödeyeceğim
canimoglum53 Istanbul- Camlıca Medipol de Dr.Ayse Kavasogluna gidiyorum. Asiri guleryuzlu ve ilgili bir doktor. Normal dogum oneriyor ve benide kendi ikna etti. Instagramina da bakabilirsiniz. Ben cok memnunum. Muayene 80 tl. Hastahane doğum ücreti Normal: 1750tl Zorunlu sezeryan: 2200tl Isteğe bagli sezeryan: 4000tl. Epidural/spinal: +500tl Suit oda: +500tl Mesai disi dogumda kendi doktorunuzu cagirmak: +850 tl. Araliktan sonra zam gelir mi bilemiyorum.
Cansu-27 HappyMom bende Diyarbakır da özel genessis hastanesine gidiyorum eşim TSK memur olduğu için 86 lira ödüyorum muayeneye
Ikarus352 HappyMom İzmir Menemen özel sada hastanesi. İlk doktorum Nurdan Yıldızdı çok memnundum. Özel muayenehane açtı bütçemi aştığı için ona devam edemedim. Doğuma 15 gün kala Gökhan Önal beye geçtim. Sadece 2 kere kontrolüne gidebildim üçüncüde doğurdum. SSK yoksa muayene 100 SSK var 60 TL. Doğum 2450 TL. Doktor açısından çok memnundum lakin hastane hakkında aynı şeyi söyleyemem. Hem ücret çok pahalı hemde vaat edilenler yapılmadı. Baştan savma idi herşey.
Kbra_huma Urfa da MOM kliniğe gidiyorum doktorum mehmet ağar 3. Çocuğuma hamileyim 36. Haftadayım doktorumdan çok mennunum tavsiye ederim. Muane ücreti 200 tl
hanifebozaslan27 Bende adanda oturuyom adana şehir hastanesi abdi oğuz çok iyi bi doktor tavsiye ederim
EminemOnur Sanliurfa özel Meydan Hastanesine gidiyorum. Doktorum Yaşar Yalınkılıç En mükemmel doktor . Herkese tavsiye ederim .Arkadaş gibi ilgileniyor.
Okyanus54 HappyMom ilk başta sakarya beyhekim hastanesi ala abdülmecit adında bi doktora gdiyorum sonra sonra ilgisiz davranmaya başlayınca bıraksın muayene ücreti 75 lira öduyordum şimdi ise sakarya kadın doğum hastanesine meryem kumbaşlı adında bi doktora gdiyorum çok memnunum hiç bi ücret yok ilaçlar dışında 😊
Bubimucize Tekirdağ Yaşam hastanesi Dr. Esengül Can 100tl muayene ücreti doğum normal sezaryen farketmiyo 3600tl yılbaşından sonra doktorum geliyo doğuma ek ücret yok memnunum