Kucukadaminannesi Trabzon yıldızlı medikal park normal doğum 2350 epidural normal doğum 2900 sezeryan doğum 2900 epidural sezeryan 3200 muayene ücreti 185
Busrababacan61 Trabzon imperial hastanesi dr. Dilek Aydın Erdoğan gayet memnunuz ilgi alakası ve daha sormadan herşeyi detaylı anlatması içinizi rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
Neva76 İstanbul / Yenibosna Nisa Hastanesi Asiye Uzun Muayene ücreti 120 ₺ İlk hamileliğimde Derya Kanza Gül ‘e gitmiştim.
abcd1234 İstanbul-tuzla da Okan üniversitesi has.de Ferda Erbay’a gidiyorum.muayene 200, indirim kartım ile 160 a geliyor.normal doğum 3750, sezaryen 4250.kendi doktorunuzu isterseniz +750 oluyor.hastaneden de doktorumdan da cok memnunum...
Joshuasmom İlk doğumum İstanbul/Maltepe/Mehmet Toprak Hastanesi-2018-Dr. Birsen Tursun Demirel-Sezaryen 3500₺ Muayenede 80₺’ydi o zamanlar ama nst için falan hiç extra ödemedim. Doğumumu planladığım İstanbul/Pendik/VM Medical Park Pendik/2020-Dr.Birsen Tursun Demirel şuan sezaryen fiyatı 4500₺’ymiş ama yılbaşından sonra değişiyormuş. Ben doktorum orada olduğu için gidiyorum çok memnunum. Muayeneside 180₺ sgk’ya.
Demet_57 HappyMom İstanbul esenler Güney hastanesi Dr. Songül kaloğlu muane ücreti 60 TL normal doğum 800 TL sezeryan 1400 32 haftalığım 🙏🏻
purplemoon istanbul turkiye hastanesi doktor Ayse Solaroglu . Muayene ucreti ssklilara 190 lira . Dogum ucretini henuz gorusmedim.
aydemirtas HappyMom Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesinde doğum yaptım tüm personelin kadın olduğu için çok memnunum Dr. Emine Zeynep Yılmaz muayene ücreti 80 tl Doğum ücreti ise normal 1500₺
Adschatz HappyMom merhaba bende 13 haftalık hamileyim. İstanbulda Türkiye hastanesinde Özgür hanıma muayene oluyorum. Özel sağlık sigortam olduğu için sadece 15 tl ödüyorum. Ama sezeryan 3400 olması lazımdı normal doğumda daha düşük.
Defneemir35 Selam hanımlar bende 12 haftalık ikizlere hamileyim Antalya Alanya da özel başkent hastanesine gidiyorum hastane iş yerim ile anlaşmalı olduğu için muayene ücreti vermiyorum normalde sgk varsa 120 TL muayene ücreti Doktorum da Fatih Aytekin doğumda benim anlaşmalı olduğu için 500 TL özel oda tutarsan 500 toplam 1000 TL anlaşmasız 2000 TL yardımcı olduysam ne mutlu 🤗
Afrakurt Pendik remedy hospital Şükran TÜRK hanım gayet güler yüzlü ve anlayışlı ben çok memnunum. Muayene 85₺ normal doğum 2200₺ sezaryen doğum 2750₺
Annecikkkkk Özel Medova hastannesine gidiyorum Azer aras uluğ mükkemmel bir doktor kızlar o kadar güler yüzlü içden ve bir o kadar başarılı bir doktor dikişsiz doğum yaptırıyor bu beni çok mutlu ediyor :)
Utayturku İstanbul sancaktepe bölge hastanesi. muayene ücreti 85 tl dr. Özlem aras doğum konuşmadım ama 1500 civarı
Ftszgn Eskişehir anadolu hastanesi tanser şenses🤗 Muayene ücreti 95 tl ama doğum ne kadar sormadim fikrim de yok, harika bi doktor tavsiye ederim
EsraSglm Samsun Liv Hospital Seher Sarı doktorum. Çok çok memnunum. Sigortam olduğu için ben ödeme yapmıyorum fakat muayene ücreti 125 TL sezaryen- normal 5 bin tl epudural normal - 6 bin tl