Nurersel Bahçelievler Memorial deniz yıldıran sarıcıya gidiyorum sigorta geçmiyor 525₺ muayene ücreti Doğum 11.500₺ normal 13.500₺ sezeryan
burcukavci sivas medicana hastanesi sultan salk a gidiyorum muane ucreti 140 tl sezeryan dogum 3000 ama 2020de degisecek sanirim bu fiyat
songul2020doruk özel muayenehane ile başladık doktorumuz prof polat dursun ankara çukurambar koru hastanesine gidiyoruz paket aldık ilk muayenede 500 tl verdik 7500 tl de paket anlaşması yaptik onun dışında herhangi bir başka ücret vermeyeceğiz bütün herşey içinde bütün testler sadece detaylı ultrason için dışarda yaptırdık oda 350 tl onun dışında başka hiç bir ücret vermeyeceğiz gidecek olan olursa doktorumuzu araştırabilir iyi doktordan ziyade iyi insan zaten tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız herkese sağlıklı günler
Selinfdkr bende şuan 9 haftalık hamileyim istanbul esenlerde avicenna hastanesinde dr.seçil hanıma gidiyorum şuanlık çok memnunum ilgisinden muayene ücretide 80tl. ama doğum fiyatları hakkında henüz bilgim yok :(
Berfe HappyMom Özel Side Anadolu Hastanesi Dr Ahmet yoldanda Doğum yaptım hastanenin kendi personeli olduğum içim 15 tlye doğurdum Antalya Manavgat’ta
mrskorkut HappyMom İstanbul Acıbadem Altunizade Hastanesi ne Prof.Belgin Selam a gidiyorum. Acıbadem sigortam mevcut indirim sağlıyor muayene ücretim 400 tl dogum paket ücreti 9.bin tl
Crescent96 Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece soru maddelerini cevaplandırmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.) Hastane ve doktor hakkında bilgi almak isterseniz farklı post açabilirsiniz. Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.
mrvakf50 HappyMom Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi muayene ücreti 90 ₺ 7 gün dolasıya kadar gecerli ücret ikizlerimizin doktoru Sevilay Kılıçer Nazlı Çok memnunum doktorumdan 7+3 haftalıgız ☺️
Havvanurerolll HappyMom Konya’da Özel Medova Hastanesine gidiyorum. Muayene ücretleri 125 ₺. Doğum ücretleri de normal ve sezeryan aynı ücret 2300 ₺ 😊
Smyy_1540 Ankara Liv Hospital Bora Coşkun’a gidiyorum. Genel olarak hastaneden ve doktorumdan memnunum. Tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için 15 tl fark ödüyorum onun haricinde ücret ödemiyorum.
Aysekus HappyMom bende bandırmada özal hastanede 80 tl ödüyorum normalde 160 tlymis annelik hakkından yarı yarıya iniyor
Burcak93 HappyMom Merhabalar 16 haftalık hamileyim İstanbula çamlıca medipol gidiyorum Dr. Kadriye hanım muayene ücreti 120tl Bu senenin normal doğum ücreti 1750 ancak değişecekmiş tabi.
S-H-N İstanbul Şişli Türkiye gazetesi hastanesi doktorum Tülay koldaş normal Doğum 4.500 sezaryan 5.900 hastane çalışanları çok ilgili bilgili ve son derece temiz hastane
Zumer01 Adana metro hastanesı Erkan Özer doktorum Muuene ucretı 100 ama TSK kartı olanlara 85 Dogum 1850 yine TSK kartı olanlara 1480 TL indirimli. Doktorundan razıyım Allah ta ondan razı olsun🙏cok korkuyordum anestezi alınca felc ihtimali var su bu diye ama tum korkularımı yendi son haftalar sık sık yanına gittim ve ucret almadı benim icim rahat etsin korkularımı yeneyım diye sohbete gıttım molalarında hemsırelerle samımı sohbetler ettik. Anestezi doktoruyla tanıstırdı islem adımlarını analttı kendisi. Cumartesi dogum olacak once rabbimın sonra doktorumun verdıgı guven le suan hazırım sezeryana🙏adana da olanlara tavsiye ederim 🥰🤗
Nurdem33 HappyMom Mersin özel form yaşam hastanesi Semra Vezire gidiyorum 34 haftalık hamileyim 90 tl muayene 1700 tl civarı sezaryen sanırım
gea Bursa Ziya çetine gidiyorum, kendi yeri. Bazen 100 lira alıyor bazen almıyor. Doğum için her hastaneyi söyledi neredeyse, 2si haricinde hepsinin fiyatı aynı. En pahalı 2si medicana ve pembe mavi 5bin lira.
SedaveSusam Selam ✋🏻 Bende Ankara da önce medicana hastanesine gittim orda Ali Seven vardı memnundum doktorumdan ve sonrasında hastaneden ayrıldığı için malesef doktorumu değiştirmek zorunda kaldım şuan çukurambar koruya gidiyorum oradan Aşkın Evren Güler ve Çiğdem Güler var iki karı koca ikiside mükemmel ben memnunum tamamlayıcı sağlık sigortam var onunla beraber gittiğim için muayene ücreti ödemiyorum 15 TL katılım payı ödüyorum
Arwennnn Adana Medline hastanesine gidiyorum Doktorum Nursel Arslanhan kendisinden çok memnunum Muayene ücreti 250 tl Doğum ücreti ise 4000 tl 💕🤗
BuketBdk HappyMom merhaba, İstanbul Göztepe Medical Park Hastanesi Aslı Nehir Aytan’a gidiyorum muayene ücreti:260 TL doğum paketlerini bilmiyorum henüz 11 Haftalığız 💕🙏🏻
humaninannesi61 HappyMom İstanbul Çamlıca Medipol Hastahanesi / Dr Ayşe Kavasoğlu 80₺ Muayene ücreti ödedim analık sigortasından yararlanarak. 1,750₺ Doğum ücreti ödedim. Ve Mükemmel memnun kalarak ayrıldım...