Deletedmom0320 Kızlar ben 14 haftalıkken gittiğimden erkek dedi doktor hatta ultrason'dan gösterdi resmini çıkardı dedi bu erkeğin organı dedi. Ben 3 defa sordum emin misiniz nasıl yani gerçekten mi diye evet dedi. Şimdi şuan 17 haftalık olduk bugün doktor kız dedi. Yani eşim bana çok kızdı madem kesin değildi niye bana erkek dedin diye ben şoktayim ama sağlıklı diye çok mutluyum... Eşimin hayali erkek bir çocuk ikinci çocuk da kız olmasıydı. Şuan Suriye'de görevde.. Morali çok bozuldu ama beni de çok kırdı sanki benim suçummuş gibi. Kabus gibi hissediyorum .. Şimdi başka doktora gönderdi beni tekrar cinsiyete baksınlar diye. Çok tedirginim kızlar...
Samurayy Deletedmom0320 bunda kizilacak ne var banada erkek dendi basta simdi kiz esinde abartmis baya muhtemelen doktor erkek gibi demistir iste erkenden duyurmanin zararlari kiza da alisir cnm skma canini evlat sonucta saglikli olsun yeterki 😊
Minnosannis01 Deletedmom0320 erkek kız ne fark eder ya tepkisi çok yanlış hayırlısını istesin Allahtan
Ozgesn Deletedmom0320 üzülme 🤦♀️ Eşin inşallah zamanla kız erkek ayrımı yapılmaması gerektiğini anlayıp senden özür dileyecek ❤️
Zeyk Deletedmom0320 ya senin hatan değil ki doktorun yanılmış ki 9 ay erkek denilip kız doğan da var esinin seni uzmesine izin verme çok ustelerse de bebeğin cinsiyetini erkeğin spermin belirlediğini hatırlat ona bilmiyorsa da bilsin ki cinsiyeti erkek belirler. Hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin çocuğun erkeği kızı olmaz rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin.
Salihsaliha Üzülme canım eşin biraz kırıcı olmuş ama sus ve Allah'a havale et bence o da zamanla kız erkek ayrımı olmayacağını anlar anne babanın kalbinde. Böyle diyen erkekler doğunca kızlarını daha çok seviyor. 14 hafta kaç gunluktu acaba gittiğinde doktora ilk erkek dediginde
Deletedmom0320 Salihsaliha 14+0 'di gittiğimde canım. Aslında kız çocuğu düşkünü. Sadece yanılma şeysi olduğu için şoka girdi. Yani erkeğe alıştırmis kendisini.. Bilmiyorum çok tuhaf hissediyorum kendimi. Onu da anlıyorum ama işte görevde vs olması.. Şimdi yanımda olsaydı randevu günü benimle alakalı bişey olmadığını anlardı
Deletedmom0320 Samurayy bende dedim kimseye duyurmayalim erken diye... Diyo ben herkese erkek diye söyledim (ben uyardım önceden kimseye deme diye). Valla napim benle ne alakası var. Kadın hem emin konuştu hemde bu da organı deyince bende inandım. Kesin konuşmasaydi eşime söylemezdim
Samurayy Deletedmom0320 yanilabiliyolar malesef bu kesinlikle doktordan kaynaklaniyo tecrubeden kaynaklaniyor bu bnm basimada geldi genelde erkek denilip kiz cikiyo bana senin gibi oldu ama erkege nasil alsitysak kizada alistik hayrli evlat olsun yeterki onlar bizim parcamiz 😊
Anrebasum Deletedmom0320 Ben de ogrendim 14.haftada ama eşim dahil kimseye soylemedim değişebilir diye. Ne zaman emin olcam onu da bilmiyorum. Cok sıkintili bir süreç bu cinsiyet haftalari😑
Anrebasum Mutlu_anne2 Ne zaman kesinlesti acaba ; bana da erkek dedi kesin mi dedim, 4 5 kez pozisyon degistirip bakti evet dedi, guvenemiyorum ama.
Emelcskndgn Mutlu_anne2 bana 16.haftamda erkek dedi, kesin mi dedim evet dedi.ultrason fotografı bike,verdi yani. Değişir mi ki acaba bu cumartesi 21.haftamda gidicem doktora.
Deletedmom0320 Anrebasum 20. Haftada kesin belli olur canım şimdilik söyleme boşver.. Kendini de bağlama kiz erkek diye.. Bebeğim diye sev... Çünkü hayal kırıklığı sonrası
Mutlu_anne2 Anrebasum 14 hafta da erkek demisti 16 da gittim göstermedi 20 de ogrenmistik kız olduğunu. Oğluma hamileyim şimdi 11+6 da erkek dedi ve öylece gitti 31+4 uz suan
Poncikveannesi Sağlıklı,hayırlı bi evlat olsun inşallah Rabbim ne nasip ettiyse o siparişle olmuyo bu işler senin ne suçun var ortada bi suç da yok zaten canım ayrıca cinsiyeti erkek belirler tabi Rabbimin izniyle,eşine söylersin 😉😉
Deletedmom0320 Poncikveannesi erkek belirler doğruda hani bana dio madem böyle değişme şeyi vardı bana niye demedin. Niye erkek dedin. Kendine saklasaydin keşke fln dedi. Bende dedim kadın emin olmasaydı zaten bişey söylemezdim dedim..🙁 şuan hala sıra bekliyorum...
Anrebasum Deletedmom0320 Hic üzulme sen esın pisman olacaktir zamanla. Herkes biliyor ki cinsiyet degisebiliyor. Baskasini dusunecegine seni dusunsun
Deletedmom0320 Anrebasum haklısın canım gerçekten...🙁 o da sonradan aradı beni hani farkında üzdü beni ama ben yine karşılık vermedim görevde çünkü ve morala ihtiyacı var.. Aslında benimde...🙁
Asya2020 Deletedmom0320 eşim ilk çocuğun erkek olmasını diğer çocuğun kız olmasını istiyor senin yaşadığın şeyi inşallah yaşamam çünkü eşlerimiz aynı düşüncede aynı karakterleri benziyor gibi bende korkuyorum 2 aralıkta 2 li testim var cinsiyet belli olur diyorlar ama ben söylemeyi düşünmüyorum iyice belli olana kadar
Deletedmom0320 Asya2020 yok kız ikilide çok erken hiç söyleme boşver. Sen detaylı ultrason'u bekle.. Ablamda aslında bana demişti saçmalama bebeğin cinsiyetink nasıl doktorlar şimdiden söylüyolar normalde 20. Haftada diyoruz biz dedi (kendisi de kadın doğum uzmanı.)
Poncikveannesi Deletedmom0320 boşver takma erkekler saçmalamayı seviyo biliyosun üzme kendini heyecanlanıp söylüyoruz işte ne var bunda..babalar kızlarına aşık olur hele bi sağ salim gelsin sen o zaman gör onu 🤣