Demus Ya kızlar benim canım aşırı derecede çiğköfte istiyo lac gündür bugün artık dayanamicam😂😂Battalbeyden yesem zararı olur mu acaba😊😂
Kbrashnn Demus Benimde canım bir ara çok çiğköfte istemişti doktoruma sordum aslında çok önermiyoruz ama birazcık yiyebilirsin demişti ben de yedim 😄
defne55 Demus hamileyken de çok yedim bişey olmadı doğurdum 10 gün oldu hala yiyorum gene bisey olmadı korkma ye 😂😂
35ilknur35 Demus ben sürekli yedim canım etsiz yiyebilirsin demişti doktorum baya yedim mide problemim olunca bıraktım ama çok yedim yani çok şükür bir sıkıntı olmadı
Yenianne65 Demus markaları pek bilmiyorum ama aldığınız zaman özellikle belirtin etsiz olsun diye çünkü içine çiğ et koyuyorlar tokoplazma yapabilir size bebeğe de zarar verir Allah muhafaza
Nuur2001 Demus ben 31 haftalık hamileyim şimdiye kadar canım ne zaman istede etsiz yedim canım çok şükür de bir sıkıntı olmadı 🤗 kendine de bu engel olma
Ebruas Demus etsiz olandan ne gitsin 😂😂 sonuçta kısır da yiyoz bulgur aynı bulgur sadece bunda baharat fazla biraz 😂😂
Bahar2 Demus ilk gebeliğimde sürekli canım istiyordu etsiz çiğ köfte o kadar fazla yedim ki kızın mı olacak acaba çok merak ettim benim kızım olmuştu ❤️🍀🥰