Aslgly elifgrl06 tam 28 haftalıkken 1300 gramdı. Doktor kilosunun 10 gün önde olduğunu söyledi. Ben çok yumurta yediğimi söylüyordum. Yumurtadan olabilceğini söyledi. Günde 1den fazla yeme dedi 🙄 bende hiç yemiyorum artık. Ama kafama takılıyor 🙄
Osgem2019 Aslgly bence günde 1 tane ye önde olsun ne olcakki çocuğun sağlığı için yumurta çok yararlı benimkide 1 hafta önde doktorum hiç sorun değil bu bizim için dedi 24+0 kem gittim 871 gramdı sorun etmedi
MehtapSevim ozlemkaramann benimde 26.haftada gittiğimde 1100dü zaten yakın tahmin söylüyorlar çoğu tam olarak doğru bilgiyi vermiyor doğunca bebek illaki kilosu söylenenle az çok fark ediyor yani normal fazla değil
Nurane001 Merhaba arkadaslar 27-2 ben dun bu gun bebek hereketleri nerdeyse hiss etmez oldum.boyle olan varmi .
Osgem2019 Nurane001 bana da oldu 1 hafta mesela öyle oluyor sonra birden hareketleniyor güneşi görünce çok hareketleniyo birde
elifgrl06 Nurane001 Nurane001 canım olabilir herzaöan hareket etmez ama yinede içinde şüphe kalmasın doktora git
ozlemkaramann Aras-Altay bende 26 haftaligim yarın öğreneceğim kilosunu. Okuduğum. Bilgiler doğrultusunda kilosu fazla dedim doktor normal. Diyorsa doğrudur 😊
Aslgly Osgem2019 benimki bide makat geliş duruyor haftalardır kilosu çok önden giderse Dönmez diye korkuyorum ☹️
Esrayksl Osgem2019 Canım bende 25+3 de 815 gramdı ama bana da bu aylarda bebeğin kilosu çokta önemli değil dedi devlette ki doktor normaldir sanırım
Nurane001 Osgem2019 evet 2 gun once cok aktivdi .simdi arada bi kucucuk bi an hiss ediyorum uzaniyorum dikkat ediyorim.yok hic bi sey .cikolota da yiyib uzandim bakalim tepgisi ne olucak .Normalmi ablam boyle olmasi.
Osgem2019 Nurane001 bence normal çünkü kendi kendine tekrar hareketleniyor bi bakıyorum geri hateketdizleşiyor falan