elfiikar Merve6475 tuvalette beklettiğini sirke şişesinden göz kararı bi tatlı kaşığı kadar maşrafaya ekliyorum ve normal musluk suyuyla doldurup öyle taharet alıyorum, klozet kullanmıyorum
Tugce1803 Merve6475 Amiiinn inşallahhh🙏🌸 Enfeksiyon içinde ben purinol içiyordum ama gebelikte olmaz sanırsam, e maydonoz da olmaz başka bilmiyorum kuzucum küçükken çok çektim de böyle yaparak kurtuldum şükür🙏Bol bol su iç🌸
Merve6475 Tugce1803 iciyorum kuzum ya inşallah geçer benimde ya hayatımı kötü etkiliyo ☹️Hamile olmasam yine cok takmam şimdi stres yapıyorum
Tugce1803 Merve6475 Aaaa stres yok canım biliyorum çok can yakıcı ama olsun istersen başka doktora görün Bi
Sirin_beyza Merve6475 canım ben enfoksiyondan bir hafta yatarak ve sürekli tekrarlayıp kurtulmuş biri olarak tek cözümü su bana inan sürekli günde 4 lt fazla su içmeye calış su birebir cözücü
Syma95 Merve6475 antibiyotik kullanilmasi gerekiyor ama 10. Haftadan once vermiyor doktorlar. Gerçi antibiyotik icsende geciyor birsure sonra yine tekrar ediyor malesef
ZeynepYavan Merve6475 bana tozla fitil vermişlerdi çok iyi geldi aradan baya zaman geçti yine tekrarladı yine fitil verildi düzeldi çok şükür
Merve6475 ZeynepYavan toz etki etmedide fitil de vermedi canım iki tane hap verdi inşallah geçer ya çalışıyorum bide modumu düşürüyor
Merve6475 Sirin_beyza bende kalkıyorum da iyileseyimde varsın kalkayım ya normalde hamile degilken de oluyodum cok takmıyodum ama şimdi bebeklere bisey olur diye korkuyorum