Happymumsyy 32 haftayım kullanıyorum hala yararı Olmaz olurmu hergün bir omega üstüne decavit kullanıyorum.
gulhaneylul Bsrkoc ben 3 doktor degistirdim canım 2. Doktorum onu asla kullanma dedi vinalac yazdı onu da devlet karşılamiyo o kullanma deyince tedirgin oldum
Bsrkoc gulhaneylul nedeni neymiş peki merak ettim sonuçta bi sıkıntı olsa sağlık Bakanlığı da önermezdi devlet vermezdi ilginç geldi
Mihranyesim gulhaneylul bende kullandim 17 haftama kadar doktorum artik birakabilirsin dedi biraktim bi kac gündür zarari olsa doktorum vermezdi heralde
gulhaneylul Kiz lar normalde bu ilacı akşam içerdim ama bugün kahvaltıdan sonra içtim bu akşam 4 kere kustum sizde de oldu mu çok korkuyorum acaba zehirlenme mi yasiyorum
Seda_123 gulhaneylul Hayır ilaç bulantı yapıyor bazılarında o yüzden gece yatarken içersen sıkıntı yasamazsın
Emin_e gulhaneylul 6. Haftamdan beri kullaniyorum bir sorun olmadi 28. Haftaya geldim:) sadece bu ilaci kullaniyorum
Nururuk Bende folik asiti bırakır bırakmaz doktorumun tavsiyesiyle decavit kullanmaya başladım, 23. Haftadayım doğuma kadar kullanmaya devam edeceğim