krdmnsanemm OuzBeyzaDuran doktordan doktora değişiyor bebişin göstermesinede bağlı tabi🙈 ben 13 haftalıkken öğrenmiştim 😌
MerveBulutGzel OuzBeyzaDuran Bn oğlumu 13 haftada öğrendim ikinci gebeliğim 15+6 günlüğüm ama Dr. um söylemedi 16+2,3 günlük ol söylerim dedi hiç bakmadı bile yani allah izin verirse cuma günü öğreneceğim ☺
jrarya OuzBeyzaDuran 12+5 te gittik sanki kız gibi ama net bişey diyemem dedi doktorumuz bugün 14+5 te gittik %90 kız dedi iki hafta sonra muayenemiz var bi sürpriz yapmaz inşallah kızımız 🙏🏼😇🍀
DeryaKaragc OuzBeyzaDuran 12. Haftamızda doktorumuz %90 erkek dedi 16. Haftamızda net olarak erkek dedi şimdi 21 haftalığız yarın detaylı ultrasona gircez bakalım orda da değişmezse erkek 😊
nagi OuzBeyzaDuran bizim 12. Haftada doktorumuz %90 erkek demisti.simdi 22 haftaligiz değişmedi.oglumuzu bekliyoruz 💙👪
Mizginturan21_ MintiriskamM ya affedersin ilk geveligim olduğu için biraz acemiyim o yazdığınız sayılar neyin tariho oluyo misal:17+3 nasıl neye göre hesaplaniyor yardım eder msiiniz
Mizginturan21_ MintiriskamM ya affedersin ilk geveligim olduğu için biraz acemiyim o yazdığınız sayılar neyin tariho oluyo misal:17+3 nasıl neye göre hesaplaniyor yardım eder msiiniz