Aysma Denizlila00 Benim sekizinci hafta da boş gebelik olduğu anlaşıldı ve kürtaj olmuştum. Daha erken yani senin için
Omerinzevcesi Denizlila00 Anladım canım gönlünü ferah tut sen minicik o daha bebeğide kalp atışlarını da göreceksin inşallah 🤲
Elo78 Daha erken canım gözükür inşallah benim de 1 hafta geriden geliyro yarın kontrolüm var çok korkuyorum kayıplarım var kızlar bana da dua edin nolur
Denizlila00 Glcnazz10 canım google hızlı resim yükle yaz oraya resmi yükle sonra altta ki url kısmını buraya yapıştır
Pilatescadisi Denizlila00 olabilir geç döllenme diye birşey var bir hafta sonra net görürsün. Ben 5 haftalıkken keseyi 6. Haftada kalp atışlarını dinlemiştim herkeste aynı olacak diye birşey yok.
Utopika Denizlila00 bu haftalarda son adetle ultrason görüntüsğ kıyaslanmaz. Bebek oluştuktan sonra zamanla son adet tarihini yakalar. Görüntüde bebeğin oluşacağına dair işaret var yolksac kesesi oluşmuş. Bir haftaya bebeği görürsünüz allahın izniyle endişe etmeyin.
Utopika Denizlila00 kesenin içindeki belli belirsiz görünen halka ya benzeyen yapı o bebeğin oluşacağının işareti