Egeymen Ebrarr_ahsenn amin canım teşekkürler evet Allaha şükür kolay oldu doğumum darısı tüm doğum yapacaklarını başına inşallah ☺️ ayy adaş olacaklar he hadi bakalım adıyla sağlıkla doğsun büyüsün paşa 🙏
Egeymen Sirin_beyza teşekkür ederim canım Allaha şükür eşimden yana şanslıyım ☺️ Allah size de kolay doğumlar nasip etsin ben de sizin doğum hikayelerinizi okuyım🙏
Busraklnc Egeymen Anladığım Bergama devlet hastanesinden bahsediyorsunuz ,acaba hangi doktor olduğunu öğrenebilir miyim devlette ve özelde muayene olduğunuz doktorların ?
Egeymen Dilankenger yüzünüz güldüyse ne mutlu bana sizin de böyle hikayelerinizi okumak istiyorum 🙏 hahaha inşallah canım
Busraklnc Egeymen ya demek Allah eline düşürmesin dedikleri kadar varmış Hüseyin Beyin. Teşekkür ederim bilgilendirme için, acil bir şey olursa zorda kalırsak bizde devlete gideriz diyorduk ama en iyisi gitmemek sanırım .
Dilaraatac Egeymen güle güle büyütün evladınızı 😍😍🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Özel medigün dediniz hangi dr acaba ben de medigün hastanesine gidiyorum 😌
Egeymen Dilaraatac teşekkür ederim darısı başınıza inşallah sağlıkla kavuşsun evladınıza 🙏☺️ Lena hanımdı ve çook memnundum 🤗 sizinki kim?
Egeymen Dilaraatac dona hanıma Bi defa gitmiştim başlarda bana biraz soğuk ve ilgisiz gibi geldi çok memnun kalamadım yani bilmiyorum belki de kötü Bi gününe denk gelmişimdir sonradan lena hanıma gidip öyle memnun kalınca hep ona gittim e tabi şimdi iyi ki diyorum ☺️