Civcivim_34 14 haftalık hamileyim de dün akşam önüme bi köpek çıktı çok korktum bebeğim etkilenmişmidir sizinde hiç böyle ani korkularınız oldu mu eşim dünden beri benimle tartışıyor bebeğe bişey oldu diye
Monna Civcivim_34 Siz eşinize deyin ki köpekten çok sen etkiledin beni. Böyle şeyleri kafaya takarsanız işte o zaman etkilenir bebeğiniz
Gulsunn Civcivim_34 Bişey olmamıştır Allah’ın izniyle canım da eşin ne diye tartışıyor seninle sanki isteyerek mi korktun
SedaveSusam Civcivim_34 ani korkular iyi değil canım evet ama bişey olmamıştır diye düşünüyorum sen için rahat etmediyse doktora git bi
ceylanonur Civcivim_34 canım 16 haftalıkken köpek saldırısına uğradım kolum kafam paramparça oldu düşün tramvayı korkma etkilenmez eşin daha çok etkiler
Monna Civcivim_34 bence anlık karşına çıkan köpeği değil de eşini kafaya tak sen 🙄 seni sakinleştireceğine teselli edeceğine seninle tartışması hiç akıl karı değil çünkü 🤔
Civcivim_34 SedaveSusam öyle yapıcaz canım köydeydik şimdi eve geçiyoruz direk hastaneye gidicez ben istemesem de eşim gidicez diyo zaten
Felipe Civcivim_34 canım benım oldu oyle görümcem evde bi anda salonda koşarak üzerime doğru geldi elimde de çaydanlık vardı 1 saat titredim kendime gelememiştim ama çok şükür hiçbir şey olmadı ama aşırı aşırı korkmuştum
Gamzedngdn Civcivim_34 sen kendini sağlıklı ve iyi hissediyorsan bebeğin de iyidir bence 🙏🏻 Hamilesin diye insanı duygularımızı unutacak değiliz ya kuzum tabiki korkucaz sevinicez üzülcez eskiden analarımız ne zorluklar çekerek Bizleri büyütmüş Bence bu kadar küçük şeyleri takıp kendini üzmemelisin 🧿
Civcivim_34 Gamzedngdn ben çok iyim valla zaten hamileliğim çok güzel geçiyor çok şükür siz de içimi rahatlattınız çok tşkr ederim 😘
Emin_e Civcivim_34 ya tabi iyi degil de esiniz de abartmis yani. Benim kopek fobim var, ben de kac defa korktum cok sukur bir sey olmadi bebegime... kanamaniz agriniz yoksa sakin olun...
Gamzedngdn Civcivim_34 erkekler hem çok biliyor gibi yapıyor hemde çok evhamlı davranıp insanı geriyor sen kendine bak iyiysen iyiyim ben de 😂 bizimde oluyor bazen benden iyi mi bileceksin çocuk benim içimde diyorum tamam diyor 😂😂😂