Koalina Günaydın herkese arkadaşlar 28 haftalık hamileyim dün geceden beri sağ kasık kısmımda acayip bir ağrı var kımıldadığımda nefes alırken öksürürken falan şiddetli ağrıyor gece uyuyamadım çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı 😔
Nhr682 Koalina Benim sol bel tarafında var 2 gündür aynı şekilde bende çekiyorum bugun doktor randevum var bakalım ne dicek bence sen bir görünmelisin😕
Koalina Cigdembakar bilemiyorum dün akşam gezmeye gittim sonra eve gelince ağrımaya başladı gidicem eşimi bekliyorum birde fmf hastasıyım ilacımı bir kaç yutamadım ondanda şüpheleniyorum 😔
laboratuvarbebegi1 Nhr682 Banada haber eder misin canım benimde sol kasığa gidip geliyor 2 3 gündür 36 haftaya yeni girdim
Mucize001 Koalina Ablam da1 normal 2 sezaryenle bu hastalık ile 3 tane dogum yaptı canım.o zamanlar belirtileri vardı teşhis yoktu.en küçük 13 yaşında inşallah sağlıkla gelsin bebisin.
laboratuvarbebegi1 Nhr682 Benim kontrol cuma günü ya sancı artarsa gidicem daha birşey yok son haftalar olunca korkuyor insan 😊🤲
Nhr682 laboratuvarbebegi1 Sansıma benım doktor rahatsıZlanmıs muayene olamadım mesaj attım volteren kremle magnezyum kullanmamı söyledi 😕
laboratuvarbebegi1 Nhr682 inşallah bir sorun yoktur canım üzülme oluyor bazen ben çok çektim yeni hamileyken ortalarda kasık bel karın ağrısından son günlerim olduğu için korkuyorum açılma falan olmuştur diye 🤲
Ftmrmzn Aybikeeeecolsisin hapını kesinlikle bırakmayın o kasılmalar agrılar bianda gelince çok kotu oluyor
Koalina Ftmrmzn maalesef ilaç bitmiş bende bir gün falan yutmadım atakta gelmiş olabilir dediğiniz gibi bırakmıyorum
laboratuvarbebegi1 Nhr682 Olur mu canım biz sona yaklaştık siz daha önemlisin Rabbim sizi korusun sorunsuz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲😊