Canancakmak Merhaba ben 22 haftalık hamileyim ve bu sabah enseden vuran baş ağrısıyla uyandım tansiyonumu ölçütüğümde normal cıktı neden olabilir
Babykz_ Canancakmak Canım benimde 14 15.haftalarımda ara ara baş ağrım oluyodu.Dediğin gibi enseden boynuma kadar iniyodu ağrı çok şiddetli vuruyodu 3 gün boyunca devam etmisti.Ama sonra kendiliğinden geçti.
Minik-mucizem123 Canancakmak gebelikte bas agrısı olabiliyormuş canım bende çok şiddetli bi şekilde cekiyorum. İlaç kullanmak istemediğimden dolayı nane yağı sürüyorum baya bi hafifletiyor. Buzu havluya sarıp basına da katabilirsin oda fayda ediyor. Artan kan akışıyla alakalı bi durummuş sanırım. Bide susuz bırakma kendini oda çok etkiliyor 🤗
Hkmt Canancakmak agrilariniz gecti mi benimde siddetli ense agrim var basimin tepeside agriyor yaniyor gibi tansiyonum normal cikiyor anlamadim 😔
Gamzedngdn Ay bende 8+6 hamileyim ilk hamilelik belirtilerimden biri ense boyun ağrısı bazen beni ele geçirecek gibi hissediyorum çalışıyorum aynı zamanda mahvediyor beni de geçmezse doktora gidicem dayanılacak gibi değil 🥺
Canancakmak benim tansiyon sıkıntım oldu bi ara cok yükseldi şimdi normale döndü ama bu defada enseye vuran baş ağrısı var bu durumu yaşayan başka birileri var mı
Canancakmak Minik-mucizem123 Tansiyon sorunu yaşadığım için korktum açıkcası burun tıkanıklığım da var üstüne ense ve baş ağrısı cok zor geçiyor birde stres yaptım bayağı :(
Canancakmak Hkmt Tansiyonum yükseldiğinde başıma vuruyor doktorum ilaca devam etmemi söyledi 33.haftadayım tansiyon ilacı kullanıyorum. Yediklerinize dikkat edin ondan da kaynaklı cok tuzlu şekerli şeyler tüketmeyin ekmeği pirinci kesin son haftalarda cok önemli
Irmakkkk Hkmt benim de başım birkaç gündür çok ağrıyordu tansiyonum normaldi hep, sonra boğazım da ağrımaya başladı.. üsye başlangıcı olarak da baş ağrıyor olabilir ..