Nerden başlasam bilmiyorum 🤷♀️ iki senedir burda Doğum hikayemi yazmak için bekliyorum sonunda bana da kısmet oldu. Geçen sene 20 Aralık’ta ilk çocuğumu kızımı kucağıma aldım. Gerçi aldım demek yanlış olur gördüm sadece. Daha karnımdayken kalbinin sol tarafının gelişmediğini öğrendim ama aldırma düşüncesine hiç girmedim hep en iyisini düşündüm. Allah’tan umudumu hiç kesmedim. Neyse kızım hamilelik süresince ve Doğum da dahil olmak üzere beni hiç yormadı yani sanki hamile değildim. Doğumdan hemen sonra yoğun bakıma alındı kızım bi hafta sonra da iyileşme göstermediği için kalp ameliyatına alındı. Ameliyat başaralı geçti yaklaşık iki hafta orda da yoğun bakımda kaldı ancak kızım hayata tutunamadı😔😔 hiç bir zaman isyan etmedim herşey Allah’tandır deyip sükunetimi korudum ve rabbim ikinci kez anne olmamı oğlumla nasip etti. Doğumum tahmininden kolay oldu. Sabah uyandım sancım vardı ben hastaneye gidip gitmemekte kararsız kaldım acaba daha erken mi diye. Ama riske girmek istemedim ve gittim. Muayene de 6 cm açılma olduğunu söyleyince çok şaşırdım çünkü öyle şiddetli ağrı değildi yada benim ağrı eşiğim yüksekti anlamadım. Yatışım yapıldı yaklaşık bir saat sonra oğlum dünyaya geldi ve çok şükür ki Allah’ıma sağlıklı ve Yanımda. Biraz kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin. Size verebileceğim tek tavsiye Allah’a sığının ve onun aldıkları verdiklerinin habercisidir...