Delif benim 30. Hafta da biraz kanamak oldu rahim kısalığı var dedi o gece acilden yatışım yapıldı. Serum falan bağlandı. Bir kaç kez nst bağlandı ve sancım çıktı. Sabah serumların etkisiyle sancım çıkmadı nst de taburcu oldum. Tabi taburcu olmadan kendi doktorum da muayene etti. Artık haftada bire düştü kontrolüm ve bir hafta yat hiç kalkma dedi. Bir hafta yattım tekrar gittim yine sancılarım çıktı ve rahim daha çok kısalmış. U gün yine yatışım yapıldı. İlaçlar fitiller serumlar verildi tüm gece takip edildi. Nst bakıldı. 4 doz olmak üzere iki kere ciğer geliştirici yapıldı. Sabah sancılarım durdu taburcu oldum ama hala yatıyorum ve sancı kasılma falan olmasın diye adalat kullanıyorum. Geçen Cumartesi tekrar kontrole gittin sancım çıkmadı. Bebeğimde iyi Allah’a şükür. Yatmaya devam et 34 haftayı bu şekilde görebiliriz dedi. Sende hiç kalkma yat rahimin daha çok kısalması demek açılmanın başlaması demek ve doğum demek. Eşim kendi evimiz dışında hiç bir yerde kalmıyor bende onu yalnız bırakmamak için evimde kalıyorum ama annem yemek yapar kardeşim getirir allah razı olsun. Hiç kalkmıyorum sürekli yatıyorum.