Gribulut Kızlar bugün canım ne çekti hatırlamıyorum bile neden oldu bilmiyorum da ama 2 göğüsümde resmen taş gibi oldu ağrısından duramıyorum masaj yapıyorum açılsın diye süt geliyor başına gelen var mı çaresi yok mu bunun 😔28+6 haftalığız bu arada
Naze2151 Gribulut birisi senin haberin olmadan sırtına hafif vurup umduğun bu olsun diyecek. Ama senin haberin olmayacak o onu yaparken
ant2602 Gribulut bizde de yanılmıyorsam 7 kapıdan yağ toplayıp o yağ ile bulgur pilavı yapıp anneye yedirirler.
Gribulut Deletedmom0065 Canın birşey isterse ye sütün çeker bilmezsin derler canım belki duymuşsundur sütüne vururderler göğüsün sertleşir ağrır ateşlendirir üşütme yapar 😔
Deletedmom0065 Gribulut anladimm ilk kez duydum canm valla 😦 arada benimde sertleşir acır iki kere falan oldu demek ki canim bir şeyler cekti diye. Ama riskli bi durum dogumu tetikler allah muhafaza cok oynamamak lazm goguslerle diye biliyorum
Mehsu Gribulut canım gögüsüne mesaj yapma sakın en büyük erken doğum tetikcisi bence bi doktoruna yada anasağlık ebene danış ama sakın ovma