Anneolmak_ Denizincani evet bende bugün aldım herşeyini bakım ürünü olarak Carrefoursadan pişik kremi,şampuan,sıvı deterjan,yumuşatıcı,bez sleppy natural yeni doğan,ıslak mendil sleepy natural bunları aldım bak tırnak makası tarağı unuttum iyi hatırlattın☺️
Denizincani Anneolmak_ benimde bez we islak mendil markam sleppy natural saglikla gelsinler insallah 🤲
Melisayenerli ilkanneligim ben 36 haftamdayım hersey griy sarı siyah yani mavi 2,3 tane varsa yoksa 😂😂 bebek arabasını yoyko aldm hepsi buradan giry renkli cibinlik uyku seti griy yıldızlı cantam siyah çizgili griy mavi yok denecek kadar az 😂
pyymamm Anneolmak_ 23+2 yim puset otokoltuğu ve babynest hariç hepsini aldım 🙈 deterjan ıslak mendil bebek bezide aldım ekstra , yorgan yastık reflü yatağı aldım
Anneolmak_ pyymamm reflü yatağı ile baybnest aynı anlamı taşıyo zaten bidaha diğerini alma bende dün bakım ürünlerini aldım onlardanda kurtultuk şimdi geldik benim ihtiyaçlarıma ve arabayla beşiğe😍
Mrvm005 Anneolmak_ 15 haftaligiz biz ama en pahalisini aldik simdilik. Dun siparis verdim bebek arabasi ve tasima koltugunu. Darisi hayirlisiyla devamina insallah
Anneolmak_ Mrvm005 olsun biz en zorları en sona bıraktık ama aklımız orda hala ne alıcam hangi marka alıcaz nasıl birşey alıcaz diye sen rahatsın en azından☺️
Oz1991 Benim dogumum mayıs sonu ama inanın daha hiçbirsey almadım ilk dogumum ekim ayıydı bol bol kışlık almıstım ama inanın şimdi ne alacagımı bilmiyorum ???
Anneolmak_ Oz1991 şimdi mevsimlik alırsın ne kalın ne ince bissürü var öyle şeyler gezip görünce aklına yatar zaten
Mrvm005 Anneolmak_ benim aklimdaki eski sistem gibi tek hamlede kapanan ama tasima koltugu vs takilan cinstendi cok zorlanmadim hazir indirimde diye kraft solid i aldik kirmizi renk olarak. Bundan sonra ivir zivirlar daha cok tutar muhtemelen ama yapcak bisey yok bi sekilde tamamlayacagiz artik
Anneolmak_ Mrvm005 hayırlı olsun canım benim☺️ Aa gerçi doğru ufak tefek diyip geçiyoruz ama asıl onlar çok tutuyo misal çeyiz dizerken en çok onlarda zorlandım yemek takımı aldım kurtuldum dedim sonra yok plastik ürünler yok çay bardakları yok küllükler yok zıkkımın köküüü neler neler😂😂
Ysssm Anneolmak_ senin mesajında kendimi gördüm 😀 pembeden nefret ederim yeni yeni başladık öyle bakıp almaya nasıl zor geliyor pembe almak bende o yüzden sarı su yeşili falan alıyorum inşallah benimde kızım oalcal 😅
Anneolmak_ Ysssm yani pembe denilince ıyyyyggg diyorum o derece😂 şu yeni gelinlerin pudra pembeleri dahil olmak üzere 😂 bence postun adını pembe düşmanı anneler olarak açmalıydım😂 aldıklarınız hayırlı olsun giydirmeyi nasip etsin rabbim🙏 Acaba bu hediye gelen pembeleri napıcaz😩
Ysssm Anneolmak_ mecbur artık çok begenirsem giydircem yoksada direk başka dogum yapana yollarım canım giydiremem yani😀😀
Mrvm005 Anneolmak_ aynen aynen bizim bebis mayista nasipse geliyor ya civilde yazlik urunlerde indirim var onlara bakiyorum nasipte varsa alacam insallahh