Sedayldzl__ Anneolmak_ sozde ben hic çok birsey almayacaktim 😁😁 sadece gerekli olanlari alacaktimm amaa sozdee gozume geleni aldim şu an ve daha almak.istiyorum 😁🤷♀️ ana yuregi demekkii anam
Sedayldzl__ ilkanneligim ay ç k guzel ama benim.odam.bu kadar buyuk yatagi kaldiramaz 😁😁🤷♀️😂 dur bende yukleye bilirsem.insallah atayim ben sepet beşik.aldim şu anlikk az buyuyunce buyuk yatagini alirizz ☺😘😁
ilkanneligim Anneolmak_ resimli anlatırsan benim hayal gücümle neler ortaya çıkar az önce gördün kahkaha atarak yazıyorum şuan bacım🤣🤣🤣 göbekler atıldıysa maviler pembeler def edildiyse oohhh misss🤪🤪
ilkanneligim Anaaa başardım valla esra senin sayende bacım Allah razı olsun, he kıızlar hayalim şuan bu bunu yapıcam galiba bu arada seda sende o sayfadan yüklesene kolay oluyomuş esra sağolsun😍🥰
Deletedmom0810 ilkanneligim keşke daha önceden yapamadığını bilseydim çoktan anlatırdım bu kadar mutlu olunca ben daha da sevindim şimdi 🙏🏻😂
Anneolmak_ Sedayldzl__ Kız bırak çok almayı parasına bile bakmıyorsun inan ki ay bu çok pahalı kalsın diyemiyorsun alayım gitsin diyorsun vallahi kendime almam okadar be😂
ilkanneligim Sedayldzl__ kız sen hala yzıyon muuu sayfaya gir atsana bebeğin odasını meraktan çatlar valla uyuyamam merak ederim ben esra anlattı bak hadi yap🤣🤣🤣🤣bırakmam yakanı her postta yakalarım seni😂😂😂😂
ilkanneligim Anneolmak_ ohooo bende daha ne cevherler var bacım resim yüklemeyi öğrendim ya şimdi havamdan geçilmez ne postlar açacam bak gör 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ilkanneligim Deletedmom0810 her postta adını anıcam esradan öğrendim diye beni görürsen de o esra ben esra 😂😂😂
Sedayldzl__ Anneolmak_ ahaha bende diyordum ilk gerekli olanlari alrim.diye bi girdim eşim şok 😁😁😂 ama napiyim hersey ç k guzel ozellikle tulumlar ay kizim olsaydi daha fazla bile alirdim herhalde 😁😁
Deletedmom0810 ilkanneligim Ahahahha tamam anlaştık 🌸😂 zaten seninle zevklerimiz de benziyor farkına vardım bugün 😌💛
ilkanneligim Deletedmom0810 yaaa zevkler bir ama bunda kalbinin güzelliğide bir işte Rabbim hep karşına kalbin gibi güzelini çıkarsın🥰🌸💛
Deletedmom0810 ilkanneligim oyy aminnn senin karşına da hep senin gibi güzel kalpliler çıksın inşallah tatlı anne 😍😘