sulehanim Kızlar baktınız mı indirimli ürünler varmı? Bebek için anne için bana mı herşey çok pahalı gelio ben hiç indirim göremiyorum🙇🏼♀️ Hep benzer fiyatlar sanki
Cokokuyan_dorukusunannesi48 sulehanim Sürekli reklamları var birde çok indirim olacakmış gibi bizleri de yanıltıyorlar.Bende bakıyorum fiyatlar hep aynı.
begumseker sulehanim siveno baby doğal çamaşır deterjanı ve siveno emzik ve biberon temizleyici deterjanı takipteydim. Fiyatları 30.75 ve 19.90 idi. İndirimde 23.50 ve 14.50ye düştüler. Eğer lazım olan varsa😇
Nurcan126 Evet canım sabah beri bakdıö şimdi bakıyorm sepetimde 10₺ olan tükendi die gitti tekrar buldum bu sefer fiyatı artmiş şaka gbi
Mrvylmz61 Bende bir kaç ürün belirlemiştim. Örneğin bir tulum 79 du kaç haftadır. Dün 89 oldu. Bu sabah 115 oldu. Şimdi de indirme girmiş gibi 79 dan satışa sunulmuş. Uygulamayı sildim gitti 🤷🏻♀️
Rumis Trendyol geçen de aynısını yaptı zaten bitane indirimli ürünü yok.Hepsiburada öyle değil ama.Valla kendisi kaybeder bız de keriz değiliz heralde
sulehanim O kadar ünlülere para verip reklam çektireceğine keşke gerçekten indirim yapsaydı da bizde kazançlı çıksaydık💁🏼♀️
sulehanim Bende dış çekim elbisesi beğendim 117 tl idi dedim akşama belki indirime girer kampanya ürünü die 137 e çıkmış😱
Buskprl sulehanim anne bebek bakım çantası 93 tl ydi indirimden önce şimdi 87 liraya düşmüş. Sürekli kullandığım bikaç parfümün de fiyatı aynı. Çok abartılacak bi indirim yok sanki 3-5 lira aşağısına çekmişler o kadar
Nurcan126 Arkadaşlar wee baby göğüs pedi 40li 19.90₺ yazıo indiirmli die bugn kilpadaydım 10₺ aynı marka 40 lı hemde ya
momof3 sulehanim Bir çok şeyde indirim varmış gibi gösteriyorlar ama indirim yok aslında normal fiyatları 🙈 Çok tuhaf
Aminem2020 sulehanim nevresim takımı bakmıştım 58liraydi şimdi baktım indirime girince 128lira olmus şaka gibi😂