K_dlr08 Kizlar yarın Anestezisiz rahim filmi cektirecem ve çok korkuyorum cektirenler nasıl geçti çok zormu
Kumsalinannesii K_dlr08 gitmeden beni çok fena korkutmuşlardı tabi 5 sene geçti üstünden. Biri kamyon çarpmış gibiydi Halim dedi hastaneye gittim çatala yattım Dr bekliyorum yan tarafta çığlıklar fena korktum ☺️☺️ Kaçmayı bile düşündüm o kadar düşün Dr geldi isini bitirdi bu kadar mi dedim evet dedi çok acı çekmedim bir kaç dk adet sancısından biraz fazlaydı. Megersem yan taraftaki doğum yapıyormuş bebek ağlayınca anladım 🤣🤣 hiç korkma yani
Mucize_istiyorum22 K_dlr08 kişiden kişiye değişiyor benmde ilacin baskisindan dolayi karnim patlicakmis gibi olmuştu
ebruebruu Adet ağrısı gibi anlık birşey hemsire veya doktordan çekinmeyip kendinizi sıkmadan sakin kalarak rahat olmanız gerek yoksa icinize sivi yi iki kere veriyorlar en azından benim öyle olmuştu çok heycan yapmıştım adet ağrısı çeken biriyim ama ağrım olmuştu film esnasında sonrasında çok bir sıkıntı olmuyor ağrı kesici veriyorlar kullanmanız için birde antibiyotik mikrop kapmayın diye. Ben devlet kadın doğum da yaptirmistim
Tgb2310 Sakin olmalısın sıvı enjekte edilirken derin derin nefes al tüplerin kapalı değilse adet ağrısı gb karın ağrısı oluyor o kadar, kapalı ise ağrı bşraz daha şiddetli olabiliyor ama masadan kalktğnda yine ağrın olmuyor
Bsrozdmr1305 Mucize_istiyorum22 Bnde Ağustos’ta çektirdim korkudan uçuk ve sırtımda çıban çıktı resmen ama normal muayeneden hiçbir fark yoktu benim için çok rahat geçti , yaptıracağım yerdeki aletler önemliymiş yeni cihaz olunca daha rahat oluyormuş