gulsahygt07 35 +3 haftalık gebeyim özellikle sağ arka kaburgam çok ağrıyor. Tek taraf ağrıması garip geldi bide hep sağ taraf neden acaba ben gibi olan hamişşer var mı acep
sevval55 gulsahygt07 yaklasık 2 aydır bunu çekiyorum tam sağ tarafım arka kaburgam benimde. Özellikle otururken ve arabada giderken. Tahammul edilecek gibi değil doktorada gittim ama ağırlıktan vb denildi
bhs08 gulsahygt07 bebekler genelde sağ tarafa doğru büyürlermiş ve sağ böbrekte her zaman sola göre daha çok şişermiş kaburga sandığınız böbrek genişleme ağrısıda olabilir
Tugbaztrk gulsahygt07 biz 27. Haftadayız tam olarak aynı sorunum var, sol tarafta hiç oyle bi sorun yok. Zaten sağ yanıma yanıma tekmeliyo, salı randevum bende bi sorucam doktora🤦🏼♀️
Tugbaztrk gulsahygt07 merhaba canım ben doktordaydım bugun. İnanamadım senle de paylaşayım🙈 Bebeğin ayakları kaburgamdaydı ultrasonda gordukki doktor cok güldü🙈 o anda kaburgaları tekmeliyodu zaten. Bi saglık sıkıntısı gorunmedi bende yani.
Dilos10 Bende 29 haftalığım ve benimde 1 aydır yaklaşık sağ kaburgam hep ağrıyo kavurga büyümesi olabilir diyolar
gulsahygt07 Bugün gittim Dr uma birkaç sebebi olabilirmiş ya soğuk algınlığı ya da fazla kilo alındığı için don olarak magnezyum eksikliğinden kaynaklanabileceğini söyledi