69Seyda69 Kızlar 27 haftalik hamileyim 2 gündür canım çok fena toprak yemek istiyo doktor demir vitamin ilacı falan verdi onları kullanıyorum pekmezdir yeşillliktir herşey yiyorum ama genede geçmiyo ne yapabilirim toprak yesem bişey olur mu 😁😲
Elifaltinn 69Seyda69 demir ilacı kullanmama rağmen hala var bu istek patateslerin üstündeki toprakları yediğimi bilirim 🤦🏼♀️
Mucizebebegim3 69Seyda69 canim yaziyordu burdada forumda diyorduki deterjan toprak tas alci beton yeme hissi gelirse asiir mineral eksikligindenms demirden degil arada mineralli su icin
Muhammedim0125 69Seyda69 😂😂😂 ye ya biraz bişey olmaz 😂😂 afiyet olsun vücut istiyor elinde olmaz biliyorum 😂
Tusubasa 69Seyda69 ben en son çareyi kil almakta buldum parmak batirip aliyorum azicik azicik dayanamiyorum malesef 😍 bide kuru kahvede yiyorum malesef engel olamiyorum 😍
Mucizebebegim3 69Seyda69 Gecer xanim ya cok asiri yeme istegi varsa doktora basvyrun yaziyordu .Cok asiriysa yeme istegn git bence
Aybuke42 69Seyda69 valla aynı dert bende de vardı eşime kumocagından getirttirdim. Un eleğinden gecirdim biraz yedim
Emin_e 69Seyda69 ya benim bir arkadasim hani topraktan yapilan kaplar var onlari islatip islatip yiyordu demir eksikliginden, yine de yemeyin bence tutmaya calisin kendinizi